Age of Empires II: Definitive Editon bir sürprizle birlikte bugün çıkıyor - Haberler - indir.com

Age of Empires II: Definitive Editon bir sürprizle birlikte bugün çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-14 15:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Strateji oyunu denildiği zaman kuşkusuz akla gelen ilk yapımlardan birisi olan Age of Empires’in ikinci oyunu Age of Empires II’nin “Definitive Edition” sürümü bugün itibariyle satışa çıkıyor. Bir dönemin popüler strateji oyunu Age of Empires’in sevenlerini mutlu edecek bir gelişme yaşandı. Öyle ki Age of Empires II: Definitive Edition, bugün itibariyle bazı ülkelerde çıkışını gerçekleştirecek. Ülkelere göre farklı çıkış saatleri olacak oyun, ABD’nin doğu yakasında öğlen 11 sularında çıkış yapacak. Oyunun Steam sayfasına göre ise Türkiye’de çıkmasına henüz saatler bulunuyor.

Age of Empires 2: Definitive Edition Geliyor

Age of Empires Definitive Edition geliyor!Age of Empires Definitive Edition geliyor!

Şuan için söz konusu oyunun sadece fragmanı yer alırken bugün çıkışı ile beraber oynayış videosunun da yayınlanması bekleniyor. Windows Central’den Cale Hunt oyun hakkında şu sözleri dile getirdi: “Daha önce bahsettiğim sorunlara rağmen Age of Empires II: Definitve Edition’ı oynamak ve henüz gördüğüm ufak değişiklikleri ortaya çıkarmaya devam etmek için oldukça sabırsızım. En iyi RTS (gerçek zamanlı strateji) oyunlarından bir tanesinin yaptığı gerçek bir güncelleme ve oynamak için daha keyifli olamazdım.”

Yeni Age of Empires II: Definitive Edition oyununu Steam ve Microsoft Store üzerinden satın alınabilecek. Diğer yandan PC için Xbox Game Pass’ın de bir parçası olacak. Oyunun fiyatına gelecek olursak hem Steam hem de Microsoft Store’da 56.25 TL fiyat etiketine sahip olacak. Oyunun minumum sistem gereksinimleri ise şu şekilde;

  • İşletim sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo ya da AMD Athlon 64x2 5600+
  • RAM: 4 GB
  • Grafik kartı: Nvidia GeForce GT 420, ATI Radeon HD 6850, Intel HD Graphics 3000 ve üstü modeller
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan



Age of Empires 2, Steam'de indirime girdiAge of Empires 2, Steam'de indirime girdi

PAYLAŞ