Ağ cihazı alırken nelere dikkat edilmeli? - Haberler - indir.com

Ağ cihazı alırken nelere dikkat edilmeli?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-15 23:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Eskiye göre, internetin cep telefonlarına girmesiyle beraber, insanlar evlerine ağ cihazlarına daha çok önem vermeye başladılar ve kullanım oranında artış oldu. Bir evdeki ağ cihazı, artık daha fazla kişi tarafından kullanılmaya da başlandı. Bu durum, evdeki ağ cihazlarının geçmişe göre ihtiyaçları karşılamada yetersiz kalmasına neden oldu. TP-Link, kullanıcıların ağ cihazlarını herhangi bir sorun yaşanmadan kullanmaları için, ağ cihazı alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğiniz açıkladı.

VSDL tercih edilmeli

Modem ya da yönlendirici alan kullanıcıların, almak için seçtikleri modelin ADLS'in yanında VDSL'i de desteklediğinden emin olmalı. Bu durum, ileride VDSL'e geçilirse, ellerindeki modemi kullanmaya devam edecekleri anlamına gelir.

AC destekli ürün olmalı

Kullanıcılar, ağ cihazı alırken AC standardı olanı tercih etmelidirler. AC destekli yönlendirici ve modemler, 802.11n/g/b desteği de sunmaktadırlar. Bu da kullanıcıların sorun yaşamasına engel olur.

Çift kanal desteği

Wi ' Fi sinyallerini önemli ölçüde etkileyen çift kanal desteği de önemli noktalardan birisi. 2.4GHz ve 5GHz desteği sayesinde Wi- Fi trafiği rahatlatılıyor ve böylece kullanımda sıkıntı yaşanmasına da engel olunuyor.

Akıllı anten teknolojisi

İnternetin akıllı telefonlara taşınmasıyla, evin her yerinde Wi 'Fi bağlantısına ihtiyaç duyulabiliyor. Evin herhangi bir yerinde internet üzerinden iletişim kurduğunuz esnada, kesinti yaşamamak adına akıllı anten teknolojisini kullanmanız gerekebilir. Akıllı anten teknolojisi, siz Wi- Fi'a nerede bağlanırsanız, kablosuz sinyallerin orada yoğunlaşmasını sağlar.

Mobil yönetim olanağı

Ağ cihazınızın ayarlarını, akıllı telefonunuz üzerinden TP-Link'in Tether uygulaması gibi bir uygulama edinerek yapabilirsiniz. Böylece, ağ cihazınız üzerinde ebeveyn kontrolü ya da misafir ağı gibi ayalarınızı yapmak için PC'ye bağlanmanıza ya da modemin yakınında olmya ihtiyaç duymazsınız.





PAYLAŞ