Affinity Photo Beta Sürecini Tamamladı! - Haberler - indir.com

Affinity Photo Beta Sürecini Tamamladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-09 15:30:46
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

İngiltere merkezli yazılım firması Serif tarafından geçtiğimiz Şubat ayında Mac kullanıcıları için beta olarak yayınlanan profesyonel resim düzenleme ve grafik aracı Affinity Photo, beta sürecini tamamladı.

Fotoğraf düzenleme ve grafik tasarım konusunda Mac kullanıcılarına güçlü bir deneyim sunmayı hedefleyen Affinity Photo, siyahın yoğun olduğu bir arayüz ile karşımıza çıkarak en az Adone Photoshop kadar güçlü bir çalışma gösteriyor.

Affinity Photo indir

PSD ve SVG dahil olmak üzere pek çok grafik dosya formatını destekleyen yazılım, gelişmiş özelliklerinin yanında yüksek resim işleme performansıyla kullanıcıların büyük ilgisini çekiyor. ICC, CMYK, LAB renk özellikleriyle ve fotoğraflarda bulunan bir ayrıntının çıkartılması veya eklenmesi konusunda oldukça hızlı ve ve basit bir kullanımı deneyimi sunuyor.

Son olarak Photoshopta ayrıntı gerektiren bazı işlemleri daha hızlı ve pratik bir şekilde yaptığı öne sürülen Mac OS X Lion uyumlu Affinity Photo'nun fotoğraf makinelerinin RAW dosyaları üzerinde çalışmasına da aktif olarak izin verdiğini belirtmiş olalım.

104,99 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan Affinity Photo uygulamasının tam sürüm paketine 23 Temmuz tarihine kadar yüzde 20 indirimle sahip olabilirsiniz.

Affinity Photo tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Affinity Photo Beta Tanıtım Videosu


PAYLAŞ