Affiliate Marketing İçin İdeal 20 Site ve Avantajları - Haberler - indir.com

Affiliate Marketing İçin İdeal 20 Site ve Avantajları

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-29 12:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Affiliate Marketing, kişilerin sosyal medya ya da blog gibi web sitelerinden para kazanmasını sağladığı gibi kişiler, gerçek yaşamdaki arkadaşlarını dahi bu şekilde yönlendirebiliyor. Bu kazanç fırsatının ortaya çıkması pek çok kişi için cazip bir fırsat yaratırken affiliate marketing için ideal 20 web site ve avantajlarını sizler için derledik.

Neden affiliate marketing? Affiliate marketing nedir?

Google gibi reklam devlerinde kişilerin gösterim başına düşük ücretler alması, affiliate marketing gibi diğer seçenekleri daha cazip hale geliyor. CPM modeli olarak adlandırılan bu model yerine affiliate marketing yani CPA modeli, pek çok kişi için çok daha tercih edilebilir durumda. Zira tek bir satış ile binlerce gösterimden elde edeceğiniz gelirin daha fazlasını sağlayabilmeniz mümkün. CPA sisteminde kullanıcının yapmış olduğu her eylem için ücret alırsınız. Bir form doldurmak, online sipariş vermek ya da sizin referansınız ile herhangi bir işlem yapmak affiliate marketing kapsamında size kazanç sağlar.

2019 Yılında Dijital Pazarlama Alanında Önemi Artacak 11 Trend2019 Yılında Dijital Pazarlama Alanında Önemi Artacak 11 Trend

Affiliate marketing & Satış Ortaklığı için uygun şirketler

Her ne kadar affiliate marketing denildiğinde Türkiye için seçenek yok gibi düşünülse de artık pek çok şirket CPA sistemini önemsiyor. Zira bu reklam türünde referans getiren bir kullanıcı, ödeme almaya hak ettiğinde firma da otomatik olarak ürün satmış ve gelir sağlamış oluyor.

Affiliate Marketing İçin İdeal 20 Site

  1. GCM Partner: VİOP 2017 yılı itibari ile oldukça hareketli bir borsa yaratırken GCM Partner sayesinde siz de buradaki yerinizi alabilirsiniz. Bu alanda ödül dahi alan firma, üyelik işlemleri sonrasında referans kodu üzerinden sitede işlem yapan kişilerin işlemlerine göre ödeme almanızı sağlıyor.
  2. Gelir Ortakları: Türkiye’nin CPA konusunda en çok tercih edilen markalarından birisi olan Gelir Ortakları 2010 yılından beri pazarda aktif durumda. Ücretsiz üyelik sistemi sayesinde herkesin dahil olabileceği sistemde, sadece CPA değil, CPS de destekleniyor.15 günlük bir ödeme süresi bulunan sistemde Türkiye’nin tanınan pek çok markası da bulunuyor.
  3. Binance: Kripto para konusunda dünyanın en çok tercih edilen sitelerinden birisi olan Binance, üye olma, hesaba para yatırma gibi pek çok işlem için ayrı ayrı ödeme yaparak kazançları arttırmaktadır.
  4. Admitad: Admitad sistem olarak Gelir Ortakları ile benzerlik gösteriyor. Her marka için farklı sistemleri sunmayı başaran Admitad, ayrıca reklamlardan en iyi performansı alabilmeniz adına da farklı raporlamalar sunuyor.
  5. ReklamAction: ReklamAction Defacto ve Karaca gibi önemli markalarla çalışan Reklamaction, 45 günlük ödeme süresine sahip olduğu gibi 100 TL gibi minimum ödeme zorunluluğunu da sunuyor.
  6. XTicaret: Türkiye’de affiliate marketing konusunda öncülerden birisi olan XTicaret, ücretli bir şekilde sisteme dahil olma şartı sunuyor. Çerez sistemini destekleyen XTicaret’te 1 aylık süre içerisinde alışveriş yapılsa dahi ödeme sunuluyor. Güncel fiyatlar ve paketler için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  7. Clickmerkez: XTicaret ile çok fazla benzerliği bulunan Clickmerkez ücretsiz. Üyelik sonrasında ise kampanyalardan uygun olanını tercih edebilirsiniz.
  8. Odaklı Pazar: Ücretsiz bir diğer sistem olan Odaklı Pazar, yüzde 30 ile 75 arasında değişen komisyon sistemi ile çok kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor.
  9. Medikalize: Yüksek yatırımlarla faaliyet göstermeye başlayan Medikalize, ücretsiz üyelik imkanı sunuyor. 100 TL’lik alt ödeme limiti bulunan sistemde,
  10. Çiçek Sepeti: Türkiye genelinde hizmet veren Çiçek Sepeti, ürün tanıtımı ve referans sistemi ile kazanç imkanı sunuyor. Ücretsiz olarak katılım gösterebileceğiniz bu satış ortaklığında, üstelik destek de sağlanıyor.
  11. Hepsi Bahçemden: Organik ürünler satmaya başlayarak dikkat çeken Hepsi Bahçemden, yüzde 3 komisyon oranları ile satış ortaklığı sunuyor
  12. Bella Gloria: Kadınların aksesuar alışverişlerinde tercih ettiği Bella Gloria, uygun fiyatlarının yanı sıra satış ortaklığı sistemini de sunuyor.
  13. Trendyol: Bugüne kadar çok fazla bilinmese de satış ortaklığı sistemi bulunan bir diğer sistem Trendyol. Genişletilen ürün yelpazesi ile kazanç imkanını da arttıran siteye üye formu aracılığı ile dahil olabilirsiniz.
  14. Tchibo: Türkiye pazarına giriş yaptıktan sonra oldukça popüler duruma gelen Tchibo, sadece kahve üzerine değil, bahçe ve hobi ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip.
  15. Modanisa: Muhafazakar giyinmeyi tercih edenlerin uzun zamandan beri ilk tercihlerinden birisi olan Modanisa, bu popülerliğinin yanı sıra satış ortaklığı ile kazanç imkanı da sunuyor.
  16. Bilet.com: Bilet sorgulama ve satın alma konusunda sektörün liderlerinden birisi olan Bilet.com, aynı zamanda referans sistemi ile çalışıyor. E-mail üzerinden ortak çalışmaya başlayabileceğiniz bu sistemde, 10 bin puan toplamanız halinde 100 liralık bir kazanç sağlanıyor.
  17. Godaddy: Godaddy, domain ve web hosting gibi hizmetler için dünya genelinde tercih edilen bir servis sağlayıcısı. Bu popülerliğinin yanı sıra satış ortaklığı ile pek çok farklı hizmetten kar sağlayabilirsiniz.
  18. iTunes: Apple tarafından hizmete açılan iTunes, ücretli içerikleri satın alan kullanıcılar vasıtası ile kazanç imkanı sunuyor.
  19. Under Armour: Alanının lider markalarından birisi olan Under Armour, gelişmiş raporlama sistemi ve desteği ile avantaj yaratıyor.
  20. Sigortam.net: 12 yıldan beri sektörde yer alan ve güven yaratan Sigortam.net kişilerin komisyon kazanmasını ve bu kazançlarını sigorta alımlarında kullanmasını sağlıyor.

Dijitalde Fark Yaratacak 5 Pazarlama Trendi


Sendpulse'den pazarlama eğitimlerine büyük destek!Sendpulse'den pazarlama eğitimlerine büyük destek!
Digitalzone 2018’den Dijital Pazarlama NotlarıDigitalzone 2018’den Dijital Pazarlama Notları

PAYLAŞ