Adsense reklam geliri artırma yöntemleri - Haberler - indir.com

Adsense reklam geliri artırma yöntemleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-31 20:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Soru-Cevap

Bu içerik " adsense reklam geliri artıma yöntemleri " hakkında bilgiler ve tavsiyeler sunar.

Adsense reklam geliri artırma yöntemleri

Eğer internet üzerinde bir  sistem üzerinden belirli bir kitleye hitap ediyorsanız, reklam alarak para kazanabilirsiniz. Bu içeriğimizde hali hazırda adsense onayı almış kullanıcılar için reklam gelirini nasıl artırabileceklerini anlatacağız.
Google reklam yayını konusunda politikalara son derece sadık hareket eder ve yapılmaması gereken şeyler, düzenli olarak yapılmaya başlarsa reklam hesabınızı askıya alır veya direk kapatabilir.Bilindiği üzere  para, reklama tıklandığında veya reklam gösterildiğinde kazanılıyor. İşte reklam yayıncılarının en çok hataya düştüğü nokta ise tam olarak burası . Ne kadar çok reklam koyarsam o kadar çok reklam görünür ve tıklanma ihtimali o kadar artar diye düşünmek değil gelirin artmasına, kalitesiz bir ekosistem havasu katacağı için kullanıcı sayısı ve gelirin azalmasına sebep olabiliyor. 

Google AdSense mobil kullanıma son veriyorGoogle AdSense mobil kullanıma son veriyor

Politika gereği reklam koyarken "destek olun, reklama tıklayın " gibi ibareler kullanamazsınız veya reklamı olmaması gereken bir yere koyamaz sonradan tıklanınca açılan linkler şeklinde yerleştiremezsiniz. Google , kullanıcının reklamı doğal biçimde görüp tamamen doğal bir istekle tıklamasını ister. Kullanıcı tarafından  bakıldığında ise, 2 satırlık bilgi elde etmek için 4 5 reklam görüyor ise, muhtemelen sonraki seferlerde sizin sisteminiz tercih sırasında ilk sıralarda olmayacaktır. Kullanıcının kesinlikle rahat bir şekilde görebileceği bir alana az sayıda ve kullanıcıyı soğutmayacak miktarda reklam yerleştirilir ise görüntülenme ve tıklanma oranının daha yüksek olduğunu göreceksiniz.

Gelir artırma konusunda bir diğer hamle Adsense panelinizden tıklama başına maliyeti çok çok düşük seviyede olan reklam verenlerin reklamlarını engellemek olacaktır.  Bu teknik gün içerisinde çok fazla ziyaretçi almayan sistemlerde sadece bir kaç kuruşluk oynama yaratıyor olsa da hatrı sayılır sayıda kullanıcıya hizmet veren sistemler için aylık olarak  ortalama 1000 2000 ₺ civarında daha fazla gelir getirebiliyor.

Adsense reklam gelirini artırmak için yapılacak en önemli hamle ise istikrarlı özgün ve kaliteli içerik üretmektir. Uzun vadede büyük bir kitleye sahip olursunuz. Tıklana reklamdam gelen parayı çoğaltmaya çalışmak yerine kitlenizi büyütürseniz  zaten geliriniz artmış olacaktır


Google Translate ile Görsel Çeviri Nasıl Yapılır


PAYLAŞ