Adobe'un Fotoğrafcılık Programı Lightroom, iPad'e Geldi - Haberler - indir.com

Adobe'un Fotoğrafcılık Programı Lightroom, iPad'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Adobe tarafından geliştirilen profesyonel fotoğraf düzenleme ve yönetme programı Adobe Lightroom, mobil platformlara taşınarak bugün itibariyle iPad kullanıcılarının indirmesine sunuldu.

Apple App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen ancak uygulama kullanımı için Creative Cloud üyesi olmanız gereken Adobe Lightroom sayesinde, iPad tabletinizde bulunan fotoğraflar üzerinde genişletilmiş renk tonları, kontrast aydınlatma ayarları ve keskinlik gibi fotoğraflarınıza daha iyi bir görünüm kazandıracak düzenlemeleri yapabileceğiniz gibi Photoshop Lightroom kütüphaneleri arasında paylaşım imkanını da bulabilirsiniz.

Adobe Lightroom Mobile

Ayrıca arama ve filtreleme özelliklerinin de oldukça gelişmiş bir şekilde yer almış uygulama üzerinden binlerce fotoğraf arasından aradığınız herhangi bir fotoğrafa da hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

iOS 7 sistemine sahip olan iPad 2 ve üzeri modellerde kullanabileceğiniz iPad için Adobe Lightroom'un iPhone ve Android uygulaması da önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Hali hazırda Windows ve Mac sistemine sahip masaüstü bilgisayarlarda kullanılan ve bugün itibariyle iOS platformunda iPad için yayınlanan Adobe Lightroom'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Adobe Lightroom Tanıtım Videosu


PAYLAŞ