Adobe'nin ücretsiz mobil uygulamaları - Haberler - indir.com

Adobe'nin ücretsiz mobil uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-26 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Fotoğraf, videolar ve üç boyutlu tasarımlar için Photoshop, InDesign, Premiere Pro gibi uygulamalar ile milyonlarca kişiye hitap eden Adobe'un en iyi ücretsiz mobil uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz. Temeli bilgisayarlara dayanan bu uygulamaların aslında Android ve iOS versiyonları da bulunuyor.  Adobe'nin Android ve iOS cihazlarda kullanılacak olan en iyi uygulamaları hakkında bilgi edinmek isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Adobe Photoshop Fix

Adobe Orijinallik Girişimi, fotoğraf ile kimlik doğrulama üzerine çalışıyorAdobe Orijinallik Girişimi, fotoğraf ile kimlik doğrulama üzerine çalışıyor

Adından da anlayacağınız üzere Adobe tarafından geliştirilen Photoshop Fix, cildi, manzaraları veya diğer içerikleri pürüzsüzleştirmek veya keskinleştirmek için önemli özellikler sunan kaliteli bir uygulamadır. Son derece güçlü efektlere sahip olan bu kaliteli uygulama ile içerikleri itebilir, döndürebilir, kabartabilir ya da yeniden şekillendirebilirsiniz. Burada önemli olan kendi yaratıcılığınızdır. Düzenleme yapmak istediğiniz içeriklerde yüz özelliklerini önemli düzeyde değiştirebilirsiniz. Yani şöyle ki daha büyük gülümse yapabilir, yanakları inceltebilir ve aynı zamanda diğer yüz hatlarında belirgin değişiklikler yapabilirsiniz. İçerikler üzerinde çok daha profesyonel düzeyde değişiklikler yapmak isterseniz direk olarak masa üstünde bulunan Photoshop CC'ye göndererek detaylı değişiklik yapabilirsiniz. 

iOS için Adobe Photoshop Fix indir

Android için Adobe Photoshop Fix indir

Adobe Lightroom

Adobe tarafından geliştirilen bir diğer başarılı uygulama Adobe Lightroom. 77 MB boyutuna sahip olan Adobe Lightroom, hazır ayarlarla beraber sadece bir kaç dokunuşla fotoğraflarınızı düzenleyebilir. Renk, pozlama, ton ve kontrastı profesyonel bir şekilde değiştirerek sunulan içeriklerden anında faydalanabilirsiniz. Bunların yanı sıra aynı zamanda Raw, profesyonel ve HDR gibi gelişmiş çekim modlarıyla daha ayrıntılı çekimler yapabilir ve içeriğin kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz.Uygulamanın Premium sürümü satın alırsanız çok daha detaylı değişiklikler yapabilirsiniz. 

iOS için Adobe Lightroom

Android için Adobe Lightroom

Adobe Photoshop Mix

Fotoğraflarınızın farklı alanlarını kırpabilir, silebilir ya da fotoğraflarınızı birleştirerek kendi değişimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fotoğraflarınızı profesyonel bir şekilde birleştirerek gerçekten berabermiş görüntüsü verebilirsiniz. Kullanımı son derece kolay olan Adobe Photoshop Mix uygulaması üzerinden fotoğraflarınızın renk ve karşıtlık değerlerinde ayarlamalar yapabilirsiniz. Bununla beraber hazır filtreler kullanarak sadece bir kaç dokunuşla önemli düzenlemeler gerçekleştirebilirsiniz. Koruyucu düzenleme teknolojisi sayesinde fotoğraflarınızın ilk ve orijinal hallerini saklayabilirsiniz. Yaptığınız düzenlemelerin ardından rahatlıkla içeriklerinizi sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz. 

iOS için Adobe Photoshop Mix indir

Adobe Spark Post

İndirilme sayısıyla rakiplerini kıskandırmayı başaran Adobe Spark Post mobil uygulaması hareketli görselleri tek bir dokunuşla oluşturup eğlenceli videolar oluşturabilirsiniz. Her bir sosyal medyanıza uygun şekilde boyutlandırma seçenekleri bulunuyor. Bu seçenekler ile beraber düzenlemeler yapabilirsiniz. Uygulamanın hazır şablonlarını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. 

iOS için Adobe Spark Post indir

Android için Adobe Spark Post indir

Adobe Spark Page

Adobe'un geliştirdiği bir diğer kaliteli uygulama ise Adobe Spark Page, yeni bir slayt ve web tasarımı yapmanızı kolaylaştıran son derece kaliteli bir uygulamadır. Uygulamanın sadece App Store'da bulunuyor olması biraz üzücü olsa da ücretsiz olarak sunulması ise sevindiricidir. Önceden hazırlanmış temaların her birini kullanarak videolarınız üzerinde başarılı değişiklikler yapabilirsiniz. Çeşitli yazı fontları, renkleri ve hareketleri değerlendirerek içerikleri olduğundan daha verimli bir şekilde düzenleyebilirsiniz. 

iOS için Adobe Spark Page indir


Adobe, Photoshop Camera uygulamasını test ediyorAdobe, Photoshop Camera uygulamasını test ediyor
Adobe, Facebook'un VR üreticisi Oculus Medium'u satın aldıAdobe, Facebook'un VR üreticisi Oculus Medium'u satın aldı
Adobe Capture yeni özellikler kazandıAdobe Capture yeni özellikler kazandı

PAYLAŞ