Adobe'dan İki Yeni iOS Uygulaması: Twixt ve Fixel - Haberler - indir.com

Adobe'dan İki Yeni iOS Uygulaması: Twixt ve Fixel

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Fotoğraf odağında geliştirdiği yazılımlarıyla dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Adobe, kendi ürünlerinden bağımsız olarak geliştirdiği Twixt ve Fixel adlı iki yeni uygulamayı indirmeye sundu.

Photoshop teknolojisini mobil platformlara taşımasıyla dikkat çeken Adobe, hatırlayacağınız üzere geçen ay çizim odaklı Line ve Sketch uygulamalarını iOS kullanıcılarına sunmuştu.

Fotoğraf kolajlama ve mim seven mobil kullanıcılar için Twixt ile fotoğraflardaki istenmeyen görüntülerin kolaylıkla silinmesini sağlayan Fixel adlı uygulamaların detayları şöyle;

Twixt

Sosyal odaklı bir uygulama olarak geliştirilen Twixt, temel olarak fotoğraf kolajlama imkanı sunuyor. iPhone ile çektiğiniz ya da galeride mevcut olan fotoğraflardan parçalar keserek bunların yerine komik arka planlar yerleştirmenizi sağlayan uygulama aynı zamanda bu fotoğrafları Facebook üzerinden paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Adobe Twixt

Fotoğraf üzerinde yer alan herhangi bir nesneye parmağınızla dokunduğunuzda kenarları algılama özelliğine sahip olan uygulama şekillere zarar vermeden arka plana aktarabiliyor ve bu sayede de ortaya orijinal kalitede kolaj fotoğraflar çıkıyor.

Fixel

Twixt uygulamasına göre daha profesyonel bir kullanıma odaklanan Fixel, temelde pikselleri düzeltme amacı taşıyor. Uygulama, fotoğraflarınıza yer alan ancak istemediğiniz nesne ya da kişileri silmenizi sağlıyor.

Adobe Fixel

İstenmeyen görüntüleri silerek bunların yerine en uygun desenleri koyabilen uygulamanın bu işlevini yapabilmesi için silmek istediğiniz yerin üzerine dokunmanız ve Patch butonuna tıklamanız yeterli oluyor.

Tamamen ücretsiz olarak iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Twixt ve Fixel uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ