Adobe uygulamaları 2 aylığına ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Adobe uygulamaları 2 aylığına ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 19:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Pek çok teknoloji şirketi kullanıcılarına evde kalmaları için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Sosyal medya uygulamalarının sık sık yer aldığı bu kampanyaya son olarak Adobe’da dahil oldu. Corona virüsle mücadele sürecine destek veren şirket 60 gün boyuncu uygulamalarına ücretsiz olarak erişilebileceğini açıkladı.

Koronavirüs döneminde süredir pek çok yayın platformu içeriklerini arttırırken, ücretli uygulamalardan da yeni kampanya hamleleri geliyor. Tüm bunlar şirketlerin kullanıcılarını evlerinde kalmaya teşvik etmek için attığı adımlar. Üstelik evde eğitim döneminin başladığı bu süreçte öğrencilerin bilgiye rahat erişim sağlamaları, ve gereken metaryalleri de kullanabilmesi büyük bir önem taşıyor.

Adobe Capture yeni özellikler kazandıAdobe Capture yeni özellikler kazandı

Adobe'nin en çok kullanılan uygulamaları bir süreliğine ücretsiz

Bu konuda bir adım atan Adobe ise  "Adobe Creative Cloud" ücretsiz 60 gün boyunca eğitim için ücretsiz olarak kullanıma sunuyor. Şirketin öğretmenler ve öğrenciler için hazırladığı bu yeni kampanya, evde devam eden eğitim sürecine katkı sağlaması oluşturuldu. Buna ek olarak şirket "Creative Cloud" ve "Document Cloud Enterprise Term License Agreement" için alınan ek lisans ücretleri de 60 günlüğüne kaldırdığını açıkladı.

"Adobe Creative Cloud" kapsamında başta “Photoshop” ve “Premiere Pro” yer alsa da, şirketin ücretsiz olarak erişime sunduğu pek çok uygulama bulunuyor. Hatırlarsanız bir süre önce Apple’da benzer bir adım atarak uygulamalarının deneme sürelerini bir aydan üç aya çıkardığını açıklamıştı. Benzer bir strateji izleyen Adobe’de bu süreçte eğitime destek olabilmek için çabalıyor.


Adobe'nin ücretsiz mobil uygulamalarıAdobe'nin ücretsiz mobil uygulamaları
Adobe XD’nin güncellemesi yayınlandı!Adobe XD’nin güncellemesi yayınlandı!

PAYLAŞ