Adobe Sensei İle Selfieler Güzelleşecek - Haberler - indir.com

Adobe Sensei İle Selfieler Güzelleşecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-16 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefonlarımızda kullanılan lens ve sensör kaliteleri geliştirilmeye devam ederken, bu kameralar ile çekilen fotoğraflarda da iyileşmeler gözüküyor. Özellikle son nesil amiral gemisi telefonların kameraları oldukça iyi seviyelere ulaştı. Durumlar böyle olurken uygulama geliştiricileride bunlara bazlı olarak gerçekten kaliteli uygulamalar üretmeye başladılar. İnsanlar çektikleri fotoğrafları bu gibi fotoğraf düzenleme araçları ile düzenleyerek daha iyi bir hale getiriyorlar. Yapay zeka teknolojisininde devreye girdiği şu dönemde oldukça iyi kareler yakalamak artık pekde zor olmuyor diyebiliriz.

Meitu, Snapchat gibi birçok uygulama sizin kameranızı kullanarak eş zamanlı bir şekilde çeşitli filtre ve oyuncakları kullanıcılarına sunabiliyor. Portre fotoğraf düzenlemede iyi bir iş gören Meitu uygulaması haricinde şimdi ise Photoshop programının üreticisi olan Adobe'den bu teknolojiler ile beraber yeni bir uygulama geliyor. Adobe şirketinin bir eklentisi olan Sensei ise otomatik öğrenme ve yapay zeka gibi teknolojiler üzerinde çalışıyor. Selfie fotoğrafları daha iyi bir hale getirmek için çalışan Adobe, bu eklentisine gelecek olan yeni özelliklerine ne zaman geleceğini henüz açıklamadı.

Yayınlanan kısa bir video ile Adobe Sensei'e gelecek olan yeni fotoğrafçılık yeteneklerinde selfie fotoğraflar daha iyi olmaya başlayacak. Videoya göre konuşacak olursak, uygulama ile bir selfie çekiliyor ve daha sonra sanal alan derinliği araçları gibi yardımlar ile kullanıcı perspektif üzerinde ayarlamalar yapabiliyor. Diğer yandan görüntüüy kopyalama ve başka bir görüntüye aktarma gibi yetenekleride bulunuyor. Adobe bu uygulamasında derin öğrenme teknolojisi ve yapay zeka gibi özellikleri birleştirmişe benziyor.

Tüm bu yetenekler ve özellikler akıllı telefonlarımızda olan yeni Adobe Sensei uygulaması ile gerçekleşecek ve fotoğraf maskeleme, efekt düzenleme gibi birçok özelliklerde bulunacak. Ayrıca selfie fotoğraflara alan derinliği katma etkisiyle beraber oldukça güzel fotoğraflar ortaya çıkacak. Bakalım yakın zamanda çıkacak olan bu yeni özellikler kullanıcılara neler sunacak göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ