Adobe Photoshop Sky Replacement özelliği tanıtıldı - Haberler - indir.com

Adobe Photoshop Sky Replacement özelliği tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-22 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Adobe’un sahip olduğu profesyonel fotoğraf düzenleme yazılımı Photoshop için yeni bir özellik geldi. Sürekli olarak güncellenerek geliştirilmeye devam eden Photoshop’a Sky Replacement adlı bir özellik ile fotoğraflardaki gökyüzünü daha dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Fotoğraflardaki göz alıcılığı artırmak için birçok kişi kadraja gökyüzünü de alıyor. Bazen gökyüzü bulutlu, renkli olurken bazen ise düz açık bir mavi gökyüzü olabiliyor. Adobe ise Sky Replacement eklentisi sayesinde fotoğraflardaki bu probleme bir çözüm getiriyor.

Adobe Photoshop Sky Replacement özelliğini getirdi

Adobe Photoshop Camera Google Play Store dizinine eklendiAdobe Photoshop Camera Google Play Store dizinine eklendi

Sky Replacement gücünü yapay zeka desteği ile alıyor. Gökyüzünü daha önce yüklenmiş olan seçenekler arasından veya kendi dosyalarınızdan dahil edebiliyorsunuz. Hazır ayarların nasıl görüneceği ise menü içindeki üçük resimlerden belli oluyor. Adobe’nin yapay zekası sayesinde fotoğrafınızın ön planını eklediğiniz gökyüzüne uyacak şekilde ayarlayabiliyor. Sıcak tonlar içerek bir gün batımı kullanırsanız, yapay zeka da fotoğrafınızı sıcak, altın tonlar ile harmanlıyor. Gün ortasında bir gökyüzü kullandıysanız ise yapay zeka bu sefer de kontrastı ve gölgeleri dengeleyecek şekilde ayarlıyor.

Adobe’un sahip olduğu sensei adlı bu yapay zekanın gerek yeni Sky Replacement gerekse diğer özellikler için gelişmeye devam ediyor. Bakalım özellikle fotoğrafçılar ve fotoğraf düzenleyenler için oldukça işlevsel olması beklenen Sky Replacement özelliği, deneyim tarafında kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz. Adobe tarafından Photoshop geliştirilmeye ve yeni özellikler kazanmaya devam ediyor.


Adobe'un yapay zeka destekli kamera uygulaması Photoshop Camera yayımlandıAdobe'un yapay zeka destekli kamera uygulaması Photoshop Camera yayımlandı
Adobe, Flash Player desteğini 31 Aralık'ta kesecekAdobe, Flash Player desteğini 31 Aralık'ta kesecek

PAYLAŞ