Adobe, Photoshop Camera uygulamasını test ediyor - Haberler - indir.com

Adobe, Photoshop Camera uygulamasını test ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 19:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Yazılım dünyasının lider isimlerinden Adobe, geçtiğimiz ay içerisinde fotoğraf çekmekten keyif alan kullanıcılar için mobil platformlarda kullanılacak. Photoshop Camera adlı bir uygulama geliştirdiğini açıklamıştır. Şirket uygulamanın Android versiyonun test aşamasında. Bunun üzerine Adobe, duyurulmasının üzerinden bir ay geçtikten sonra Photoshop Camera adlı uygulamasını test etmeye başladığını duyurdu. Söz konusu bu uygulama, dahili Photoshop yazılımını barından bir kamera uygulaması olarak adlandırdığı uygulamayı tanıtıyor ve tek dokunuş ile profesyonel olarak işlenmiş bir fotoğraf çekmek konusunda kullanıcılara birbirinden farklı özellikler sunmayı hedefliyor. 

Uygulama, Android platformunda test aşamasında

Photoshop Camera, görüntü işleme kısmı için çok sayıda yerleşik ve indirilebilir efekt ve filtre sunarak kullanıcıların fotoğraf zevklerini kusursuz kılmayı düşünüyor. Adobe'nin yeni fotoğraf uygulaması yine Adobe tarafından geliştirilen yapay zeka Sensei ile destekleniyor. Bu yapay zeka desteği sayesinde fotoğraflar üzerindeki nesneleri bağımsız olarak tanımlayabilen uygulama, her sahnede uygun efekt kullanma yeteneğine sahiptir. Fakat test aşamasında olan sürümde henüz tüm filtre ve efektler düzgün bir şekilde çalışmıyor. 

Bir Fotoğrafçı, Adobe'a Dava Açtı!Bir Fotoğrafçı, Adobe'a Dava Açtı!

Test sürecinde olan Photoshop Camera uygulamasının, amiral gemisi nitelikli akıllı cihazlarda dahi çok iyi performans sergilemediğini ve cihazlarda ısınma ve çalışma esnasında yavaşlama problemlerini ortaya çıkardığı belirtildi. Photoshop Camera uygulamasını destekleyen akıllı cihazların listesi ise şu şekildedir;

Google Pixel3 / XL
Google Pixel4 / XL
Samsung Galaxy S9 / S9 +
Samsung Galaxy S10 / S10 +
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note10 / 10+

Adobe Photoshop Camera mobil uygulamasını test etmek isteyen kullanıcıların, uygulamanın APK dosyasını indirmeleri gerekiyor. 

 


Adobe Fresco uygulaması iPad için indirmeye sunulduAdobe Fresco uygulaması iPad için indirmeye sunuldu
Adobe, Photoshop Elements 2020 yapay zeka ile daha güçlüAdobe, Photoshop Elements 2020 yapay zeka ile daha güçlü
Adobe, 7 Milyondan Fazla hesap bilgisini yanlışlıkla herkese açık hale getirdiAdobe, 7 Milyondan Fazla hesap bilgisini yanlışlıkla herkese açık hale getirdi

PAYLAŞ