Adobe Photoshop Camera Google Play Store dizinine eklendi - Haberler - indir.com

Adobe Photoshop Camera Google Play Store dizinine eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-11 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Fotoğraf düzenleme denildiği zaman bilinen bir uygulama olan Adobe Photoshop Camera, Google Play Store üzerinde yayınlandı. Geçtiğimiz yılın kasım ayında duyurulan söz konusu uygulama, artık Android telefonlar için buluşarak kullanıcıların fotoğraflarını düzenlemesine olanak sağlayacak. Yapay zeka şirketi olarak hizmet veren Sensei ile iş birliği gerçekleştirilen Adobe, yeni bir tarama sistemi kullanıyor. Bu sistem sayesine kullanıcıların fotoğraflarını inceleyecek ve incelenen fotoğraflar için ise çeşitli filtreler önerilecek. Geçtiğimiz yılın Aralık ayı döneminde bir deneme sürümü ile karşımıza gelen Adobe Photoshop Camera, en az çaba ile en iyi verime ulaşmak isteyen kullanıcılara hitap edecek. Uygulama içerisinde ise 80’den fazla filtre bulunacak.

Adobe Photoshop Camera, Google Play Store’da yayında

iOS 14 hangi iPhone modellerine gelecek?iOS 14 hangi iPhone modellerine gelecek?

Adobe’un bu yeni yazılımı, fotoğrafların hem çekildiği an düzenlenebilmesini sağlarken, hem de çekilme sonrasında incelenmesine olanak sağlayacak. Uygulamanın hanesinde yer alan bazı filtreler ise şunlar: Çiçek, Yemek, Doğa, Portre, Stüdyo Işığı, Gökyüzü, Sahne ve Manzara. Bu yeni yazılımın fotoğraf çekimlerinde de yardımcı olacağı belirtiliyor. Adobe’nin yeni uygulaması kullanıcıya fotoğraf çekme işlemi esnasında gölge ayarı, parlaklık ve maskeleme gibi noktalarda yardımcı olacak.

Adobe’un bu yeni Photoshop Camera uygulamasına Google Play Store sayfası üzerinden erişebileceksiniz. Android kullanıcılarının kullanabileceği uygulamanın yakın zamanda iOS tarafı için App Store üzerinde de yayınlanması bekleniyor. Şuan için uygulamanın sadece Android cephesi için yayında olduğunu belirtelim.


iOS 14 ile birlikte iPhone'lar arama kaydetme özelliği gelebiliriOS 14 ile birlikte iPhone'lar arama kaydetme özelliği gelebilir
Xiaomi'nin iPhone 4'ten esinlendiği yeni akıllı telefon patentiXiaomi'nin iPhone 4'ten esinlendiği yeni akıllı telefon patenti

PAYLAŞ