Adobe, Line ve Sketch isimli Uygulamalarını Yayınladı - Haberler - indir.com

Adobe, Line ve Sketch isimli Uygulamalarını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Creative Cloud kapsamında önemli bir etkinliğe imza atarak yeni uygulamalarını yayınlayan Adobe, bugün de Line ve Sketch isimli yeni mobil uygulamalarını tasarımcılara sunduğunu duyurdu.

Dün yaptığımız haberle iPhone için Adobe Lightroom ve iPad için Adobe Photshop Mix adlı uygulamaları yayınladığını duyurduğumuz dünyaca ünlü grafik yazılım firması Adobe, bugün de Ink ile Slide donanımları için hazırladığı,  iPad üzerinde de kullanılabilen Line ve Sketch uygulamaları ile gündemde.

Adobe Line

iOS 7 işletim sistemli iPad modelleriyle uyumlu çalışma özelliğiyle sade ve modern bir arayüzle gelen uygulamalardan Line, çizim üzerine odaklanmış yapısıyla gelişmiş bir dokunmatik kontrol imkanı sunmakta. Creative Cloud bağlantısı isteyen, farklı fırça ve renklerin aktif olarak kullanılabildiği uygulama ile kullanıcılar çizime dayalı tasarımlarını kolay bir şekilde yapabilirler.

Adobe Sketch

Aynı şekilde Creative Cloud bağlantısına gerek duyan Sketch uygulaması da, yine Line'dakine benzer bir çizim desteğine sahip olup, yapılan çizimlerdeki farkını sosyal ağ benzeri bir etkileşim ve organizasyon desteğiyle ortaya koyuyor.

Ücretsiz olarak kullanılabilen Line ve Sketch uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden iPad cihazınıza indirebilirsiniz. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ