Adobe, Creative Cloud Market'ı Kullanıma Açtı (Video) - Haberler - indir.com

Adobe, Creative Cloud Market'ı Kullanıma Açtı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Adobe, Creative Cloud kapsamında tasarımcıları ve geliştiricileri sevindirecek bir projeye imza atarak, yüksek kaliteli tasarım bileşenlerinin ücretsiz olarak sunulduğu Creative Cloud Market adlı online mağazayı kullanıma açtığını duyurdu.

Behance üzerindeki yetenekli kreatiflerle işbirliği yaparak hayata geçirilen Creative Cloud Market sayesinde tasarımcı ve geliştiriciler projelerinde kullanmak için ihtiyaçları olan vektör grafikleri, ikonları, şekilleri, UI kitlerini ve görsellere ulaşabilecekler.

Adobe Creative Cloud Market

Bileşenler için Creative Cloud masaüstü arayüzünden Assets > Market yolunu izleyerek hiç bir ek ücret ödemeden PSD, ABR, TPL, PNG ve JPEG dahil olmak üzere her ay 500 tekil bileşeni indirilebiliyor.

Kişisel ya da ticari projelere destek olmayı amaçlayan projede sunulan tüm tasarım bileşenlerinde herhangi bir telif sorunu bulunmadığı gibi ücretsiz olarak tüm paralı Creative Cloud üyeleri bu mağazadan faydalanabilecek.

Adobe Creative Cloud Market

Adobe tarafından yapılan açıklamada ayrıca Creative Cloud Market'ın yakın zamanda Creative Cloud iOS uygulamasına da geleceği belirtiliyor.

Ayrıca yapılan son güncellemeyle birlikte dosya eşzamanlama özelliğinin otomatikleştirildiği ve farklı hesapları kontrol etme özelliğinin geldiği Creative Cloud'u indirmediyseniz buraya tıklayarak bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz gibi Creative Cloud Market'ın kullanılış videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Creative Cloud Market Kullanılış Videosu


PAYLAŞ