Adını Bilmediğiniz Şarkıları 'Shazam'' ile Bulmak Çok Kolay - Haberler - indir.com

Adını Bilmediğiniz Şarkıları 'Shazam'' ile Bulmak Çok Kolay

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Arabanızda, bir cafede, alışveriş merkezinde ya da radyo üzerinden dinleyerek beğendiğiniz ancak kime ait olduklarını bilmediğiniz şarkıları Shazam uygulaması sayesinde kolaylıkla kim tarafından söylendiğini öğrenebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan Shazam'ı hem mobil cihazınızda hem de masaüstü bilgisayarınızda kolaylıkla kullanarak dinlediğiniz herhangi bir şarkıyı kimin söylediğini ve hangi albümde bulunduğunu hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Merak ettiğiniz şarkının sadece 15 saniyelik bir bölümünü mobil cihazınız yada bilgisayar mikrofonu aracılığı ile Shazam uygulamasına dinleterek kısa bir süre sonunda sonuca ulaşabilirsiniz.

Sizin için çevrenizdeki tüm şarkıları tanıyabilen Shazam uygulaması en son yapılan güncelleme sonrasında ise şarkı tanıma görevini sürekli olarak yapabilme özelliğine kavuştu. Uygulama ana ekranı üzerinden aktif edebileceğiniz Auto Shazam ile her farklı şarkıda uygulamayı açmak zorunda kalmadan dinlediğiniz tüm şarkıların bilgilerine ulaşabileceksiniz. Bunun yanı sıra WhatsApp üzerinden Shazam etiketlerini paylaşabilmenize de imkan tanıyan uygulama ile etiketleri Pinterest boardlarına ekleyebilir ve iMessage üzerinden bu etiketleri paylaşabilirsiniz.

Ayrıca arka planda çalan müzik bilgilerini de hızlı bir şekilde öğrenebilmenizi sağlayan uygulama üzerinden şarkı ve albümleri cihazınıza indirerek dinleyebilirsiniz. Mobil cihazlarınızda yada masaüstü bilgisayarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Shazam'ı sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ