Adblock Alternatifi 5 Uygulama - Haberler - indir.com

Adblock Alternatifi 5 Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-28 17:03:24
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Reklam engelleme araçları sayesinde birçok spam reklamlardan kurtulabiliyorsunuz. Ancak bazı eklentiler Youtube reklamlarını bile engelleyebiliyor bu sayede ise reklamsız bir video izlemiş oluyorsunuz. İnternette gezinme deneyiminizi arttıran bu eklentilerden bazıları lider diyebilirim. İşte O Eklentiler;

CatBlock

CatBlock, geleneksel bir reklam engelleyicisi  diye bilirim. Reklamları tamamen kaldırmak yerine, bunları kedi resimleriyle ile değiştiren CatBlock size farklı bir deneyim sunuyor.

V Energy AdNotes

Reklamları engellemek yerine size daha etkin çözüm sunan V Energy AdNotes eklentisi oluşturduğunuz notları reklamların yerine koyuyor ve size bir nebze de olsa yardımcı oluyor. Aslında aralarında en iyi bu diyebilirim bu eklenti oldukça kullanışlı ve sizi rahatsız etmemeye özen gösteriyor.

Intently

Intently uzantısı reklamları kendi harika resimleri ile değiştiren bir  eklenti. Bu eklenti sayesinde hem reklamlardan kurtuluyorsunuz hemde içinizi rahatlatacak olan resimlerle karşılaşıyorsunuz. Oldukça büyük olan resim kütüphanesine göz atabileceğiniz Intently uzantısı da AdBlock alternatifi bir uygulama olarak yerini almaktadır. 

Bu uygulamalar reklamı engelliyor ancak bu birazda emek hırsızlığına giriyor diyebilirim çünkü sonuçta ortada bir emek var ve sen reklam engelleyici kullanarak karşı kişinin emeğinin hakkını vermemiş oluyorsun bu oldukça kötü bir durum.





PAYLAŞ