ADATA XPG GAMMIX D30 Belleklerini Tanıttı! - Haberler - indir.com

ADATA XPG GAMMIX D30 Belleklerini Tanıttı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 15:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

ADATA'nın 4600MHz'lik çalışma hızına sahip olan yeni XPG GAMMIX D30 DDR4 bellekleri ile birlikte yüksek performansıyla kullanıcıların büyük bir ilgisini topluyor. Üretilen bu yüksek performanslı DRAM modülleri ve NAND Flash depolama aygıtları ile tanınan ADATA şirketi, yeni DDR4 bellek modülleri olan XPG GAMMIX D30'u tanıttı.

ADATA XPG GAMMIX D30 Belleklerini Tanıttı!

ADATA'nın yüksek performanslı RAM ailesine eklenen GAMMIX D30 bellekleri, kanatları andıran kçşeli tasarımıyla dikkat çekiyor. Bellek modülünün kırmızı veya siyah üst kısımla tamamladığı gri renkli ısı dağıtıcısı ürünün görüntüsünü mükemmel hale getiriyor. Sadece görüntü konusunda değil ısıyı çabucak dışarı atarak performansa da katkı sağlıyor. Uzun süreli kullanımlarda bile devrelerin aşırı derecede ısınmasını önlüyor. Ayrıca ısıdan kaynaklı sinyal bozulmalarını ve performans kaybını da önlüyor.

Yeni Nesil MacBook Air Performans Sonuçları Belli OlduYeni Nesil MacBook Air Performans Sonuçları Belli Oldu

Üst seviye bir ürün olan GAMMIX D30 DDR4 bellekler, Intel X299 2666MHz hem de AMD AM4 / Ryzen platformları ile uyumlu çalışabiliyor. Ayrıca ürün Intel Extreme Memory Profile 2.0 desteği de bulunduruyor. Bu sayede kullanıcılar karmaşık BIOS ayarları ile uğraşmak yerine işletim sistemi üzerinden hız aşırtması yapabiliyor. Çalışmak için RAM Bellekler 1.2V enerjiye ihtiyaç duyuyor. Ayrıca bir önceki nesile göre %20 daha az enerji tüketiyor ve daha yüksek performans sağlıyor. Bu özellikler sayesinde sistem çok daha istikrarlı, daha serin ve daha enerjik çalışıyor.

Oyuncular ve yüksek performanslı sistemlere ihtiyaç duyan tüketiciler için üretilen bu bellekler performansta olduğu kadar çalışmaya da önem veriyor. Ürünün üzerindeki soğutucu sayesinde 4600MHz hıza çıksa bile D30 ısı kaynaklı sinyal kayıplarını ve performansta düşüş yaşamayı önlüyor. ADATA'nın sıkı bir seçim sürecinden geçirdiği, üst düzey kalitede PCB devrelerle üretilen D30 modeli, istikrarlı performansın yanında oldukça uzun bir kullanım ömrü de sunuyor. ADATA tarafından üretilen bu bellek GAMMIX D30 RAM, ömür boyu garantiye sahip. Ayrıca bellekler 8GB'dan 32GB'a kadar farklı farklı setler halinde satılacak. Ürünün kasım ayı sonunda piyasalarda olması bekleniyor. Özellikle oyuncular için oldukça verimli bir model olma özelliği taşıyan bu yeni RAM'ler oldukça üstün performans sunacaktır.


Oppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli OlduOppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli Oldu
Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!
En Uzun Ömürlü Pile Sahip iPhone Belli OlduEn Uzun Ömürlü Pile Sahip iPhone Belli Oldu

PAYLAŞ