ADATA USB 3.1 Flash Belleğini Duyurdu! - Haberler - indir.com

ADATA USB 3.1 Flash Belleğini Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-12 11:31:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

ADATA UV350 USB Flash Belleği USB 3.1 ara birimiyle birlikte yüksek veri aktarım hızıyla kullanıcılara istediği taşınabilir büyük depolama alanlarını sunuyor!

Sade ve güzel bir tasarıma sahip olan ADATA UV350, parlak metal yüzeyiyle görünüşü kadar kullanışlılık da sağlıyor. Kolayca taşınabilmesi ve kaybolmasını önleyecek tasarımının bir güzelliği anahtarlık gibi eşyalara kolayca takılabiliyor. Kapak gibi farklı parçalarla uğraştırmayan USB bellek sizi diğer parçalarla uğraştırmıyor.

ADATA XPG GAMMIX D30 Belleklerini Tanıttı!ADATA XPG GAMMIX D30 Belleklerini Tanıttı!

Hem hızlı hem yüksek kapasiteli USB Bellek!

USB 3.1 bağlantı özelliğini barındıran UV350, saniyede 5 GB kadar dosya aktarım hızı sağlıyor. Herhangi bir sürücü gerektirmeden tak çalıştır özelliği sayesinde sizi yormazken USB 2.0 soketlerle de uyumlu.

Depolama kapasitesi ise 16GB, 32GB ve 64GB gibi üç farklı kapasite seçeneği sunan UV350 kullanıcılarına ihtiyacı kadar depolama alanı sunuyor. OTG desteği olan Telefon, Tablet, TV, Oyun konsolu gibi bir çok cihazla da uyumlu olan ürün farklı cihazlar arasındaki dosya aktarımını kolaylaştırıyor. ADATA tarafından alabileceğiniz USB Bellek, diğer ürünler gibi 5 yıllık garanti sunuyor.

 


ADATA, QLC NAND tabanlı SSD'sini duyurdu!ADATA, QLC NAND tabanlı SSD'sini duyurdu!
Adata oyuncular için üretilecek olan hafıza kartını duyurdu!Adata oyuncular için üretilecek olan hafıza kartını duyurdu!

PAYLAŞ