Adata oyuncular için üretilecek olan hafıza kartını duyurdu! - Haberler - indir.com

Adata oyuncular için üretilecek olan hafıza kartını duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 14:41:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oyunculara yönelik ürünlerin ortaya çıkması günümüzde oldukça sık karşılaşacağımız bir durum haline geldi. Oyuncuların artması ve oyun piyasasının sürekli olarak ilgi görmesi durumunda teknolojik ürünlerinde oyunculara yönelik olanları çıkmaya başladı. Şirket bu durumu fark ederek oyunculara yönelik ürünler üretmeye başladı.

Adata oyuncular için üretilecek olan hafıza kartını duyurdu!

Oyunculara yönelik üretilen ve geliştirilen donanımların yanına hafıza kartları da eklendi. Nintendo Switch gibi üst seviye hafıza kartı gereksinimlerine ihtiyaç duyan konsollar ve akıllı telefonlar nedeniyle oyuncu odaklı hafıza kartı sınıfı ortaya çıktı. Kingston'dan hemen sonra Adata firması da kendi hafıza kartlarını duyurdu. Bu hafıza kartlarının oyunculara yönelik olacağı da belirtildi.

ADATA XPG GAMMIX D30 Belleklerini Tanıttı!ADATA XPG GAMMIX D30 Belleklerini Tanıttı!

XPG oyuncu markası adı altına yerleşecek olan microSDXC kartlar, UHS-I U3 ve Class 10 standartları sayesinde okuma hızları arasında 100MB/saniye seviyesine ve yazma hızlarında 85 MB/saniye seviyelerine kadar ulaşabiliyor. Bu yüksek hızlara ulaşabilmesi gerçekten de çok iyi. Application Performance Class 1 standardı sayesinde uygulama açışlarında üstün performans sağlayan bu hafıza kartları, Anroid 6.0 sonrasındaki hafıza kartının dahili depolaması gibi A1 standardı da öne çıkarmış durumda. Özellikle oyunların indirilebilir olan içeriklerini atabileceğiniz kartların hızı da oyun deneyiminizi oldukça etkiliyor. Adata XPG microSDXC UHS-I U3 Class 10 hafıza kartları kartları 128GB, 256GB ve 512GB kapasitelere sahip olacak. Bu hafıza kartları duyuruldu fakat daha fiyat etiketleri tam olarak açıklanmadı. 


ADATA, QLC NAND tabanlı SSD'sini duyurdu!ADATA, QLC NAND tabanlı SSD'sini duyurdu!

PAYLAŞ