A'dan Z'ye WordPress konuşuldu - Haberler - indir.com

A'dan Z'ye WordPress konuşuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-12 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

WPFest 2020’de A’dan Z’ye WordPress Konuşuldu

 

Türkiye'nin en büyük WordPress etkinliği WPFest 2020 için geri sayım başladı!Türkiye'nin en büyük WordPress etkinliği WPFest 2020 için geri sayım başladı!

Türkiye’nin en büyük WordPress etkinliği WPFest’in 2. si 5 Mart 2020 tarihinde “İstanbul Teknik Üniversitesi Mustafa Kemal Amfisi”nde gerçekleşti. “Natro.com”un anasponsoru olduğu etkinlik, WordPress meraklıları ve uzmanlarını bir araya getirdi.

Panelde kimler vardı?

Dünyanın en popüler, en geniş topluluğuna sahip, açık kaynak içerik yönetim sistemi olan WordPress dünyasındaki son trendler, gelişmeler, WordPress’in geleceği WPFest2020’de konuşuldu. 14 konuşmacı ve 9 oturum boyunca WordPress’in tartışıldığı etkinlikte sektörün en ünlü isimleri yer aldı. 

En çok izlenen online eğitmeni ve WordPress Okulu’nun kurucusu Fikret Tozak, WordPress Ekosistemi ile Gelir Modelleri Oluşturmak konusunda önemli bilgiler paylaştı. “GroupM Data ve Teknoloji Direktörü” Aykut Aslantaş “SEO ve SEM ile Trafik Artırmak”la ilgili sunumunda katılımcılara websitelerinin arama motorlarında nasıl üst sıralara yükseleceğine dair ipuçları verdi. “Natro Segment Pazarlama Müdürü” Melih Andıç ise gerçekleştirdiği sunumda; 76,5 Milyon web sitesinin Wordpress kullandığını ve bu rakama her gün 50 bin yeni web sitesinin eklendiğini vurgulayarak şirketin WordPress odağında geliştirdiği barındırma ürünü “JetPress”i katılımcılara tanıttı. “Invictus Europe Kurucu Ortağı” Mehmet İnce’nin “Güvenli bir WordPress için İpuçları” sunumunda ise katılımcıların merakla beklediği  konulardan biri olan güvenlik konusuna ışık tutuldu.

Türkiye'nin en büyük WordPress etkinliği WPFest 2020 için geri sayım başladı!

Türkiye’deki büyük ölçekli WordPress sitelerinin başında gelen “Nefis Yemek Tarifleri” sitesinin kurucu ortağı Hüseyin Berberoğlu’nun optimizasyon ve performans konusunda yaptığı sunumda katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin ilk WordPress bloglarından olan “yakuter.com”un sahibi ve “ICS Defence Yazılım Geliştirme Takım Lideri”  Erhan Yakut ise katılımcılarla WordPress konusunda pratik bilgiler paylaştı. Daha pek çok ünlü kurucuların yer aldığı panelde aynı zamanda ünlü bloggerların başarı hikayeleri konuşuldu.

Atıf Ünaldı moderatörlüğünde gerçekleşen panel büyük ilgi gördü. WordPress blogları ile başarıyı yakalayan ünlü bloggerlar panelde tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

 

 

 


WordPress'in popüler eklentisinde kritik güvenlik açığı!WordPress'in popüler eklentisinde kritik güvenlik açığı!
WordPress web sitelerinin güvenliğini sağlayan 5 ipucuWordPress web sitelerinin güvenliğini sağlayan 5 ipucu

PAYLAŞ