Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu EXXEN geliyor - Haberler - indir.com

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu EXXEN geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-24 14:15:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Netflix için Exatlon Challenge yarışma konseptini hazırlayan ve bu yarışmada YouTuberlara yer veren Acun Ilıcalı, yeni dijital platformu EXXEN'i sosyal medya hesabından duyurdu.

Dijital platform için Exatlon Challange yarışmasını hazırlamış ve o dönemde de çok fazla etkileşim alan çalışmalara imza atmıştı. Ünlü YouTuber ve içerik üreticileri ile birlikte bir yarışma programı çeken Ilıcalı, yeni projesini de duyurdu.

Amazon'dan sevindirici açıklama: Amazon'dan sevindirici açıklama: "Prime fiyatı kalıcı olarak 7,90 TL"

EXXEN'de yakında beraberiz

Yaptığı Twitter paylaşımı ile yeni çıkaracağı dijital platformu için yakında beraberiz diyen Ilıcalı  daha önce verdiği röportajlarda bu platforma dair şu açıklamalarda bulunmuştu:

Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var, bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye'nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum.

Yeni dijital platformumuz EXXEN’de yakında beraberiz.. #Exxen pic.twitter.com/XglcE4aBzG — Acun Ilıcalı (@acunilicali) September 24, 2020




İlgili uygulamalar
Steam Haber Servisi test ediliyorSteam Haber Servisi test ediliyor

PAYLAŞ