Açık Kaynak Kodlu Çizim Uygulaması Krita - Haberler - indir.com

Açık Kaynak Kodlu Çizim Uygulaması Krita

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Tamamen ücretsiz ve Photoshop alternatifi olarak kullanabileceğiniz Krita, kolay kullanıma sahip grafik düzenleme uygulaması olmakla beraber özellikle grafik tasarımcıların işine yarayacak pek çok gelişmiş özelliği de yapısında bulunduruyor.

Amatör ve profesyonel grafik çizim işiyle uğraşan kullanıcıların rahatlıkla kullanabilecekleri Krita sayesinde yüksek çözünürlüklü grafik çizimleri oluşturabileceğiniz gibi mevcut olan çizim ve görseller üzerinde de çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz. Oldukça gelişmiş fırça motoruna sahip olan yazılım sayesinde ayrıca resimlerinize doku giydirmesi yapabilir, mat tablolar oluşturabilir, grafik çizimlerini istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz gibi tablet desteği sayesinde bilgisayarınız ile tabletinizi senkronize ederek çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

Çizim Programı Krita

Oldukça yenilikçi, modern ve sezgisel bir arayüze de sahip olan Krita'da yüksek bit desteğine sahip monitör desteği, OpenGL destekli çalışma tuvali, çoklu katmanlar arasında çalışma imkanı, gerçek zamanlı ön izleme gibi özelliklerin yanı sıra Photoshop ile oluşturduğunuz .PSD formatına sahip dosya desteğini de bulabilirsiniz. Bunun yanında tüm grafik ve resim formatlarını destekleyebilen program çoklu monitör desteğini de sizlere sunmaktadır.

Şu an BETA aşamasında olan yazılımı Windows 64bit desteğine sahip bilgisayarınıza aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ücretsiz indirebilir ve Krita Tanıtım Videosu'nu izleyerek yazılım hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Çizim Uygulaması Krita Tanıtım Videosu


PAYLAŞ