Açık Dünya Yarış Oyunu The Crew Ücretsiz Oldu! - Haberler - indir.com

Açık Dünya Yarış Oyunu The Crew Ücretsiz Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-21 14:30:31
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Ubisoft Reflections ile birlikte geliştirdiği The Crew, Ubisoft'un 30. yılına özel olarak 14 Eylül tarihinden itibaren oyunculara ücretsiz olarak sunuldu.

Ubisoft Reflections ile geliştirdiği ve Ubisoft'un dağıtımını yaptığı oyun The Crew'den oyuncularına müjde geldi. Ubisoft bu yıl 30. yılını kutlarken, oyuncularını da es geçmeyerek, 14 Eylül itibariyle The Crew'i ücretsiz olarak piyasaya sundu. Ubisoft daha önce de,  Prince of Persia: Sand of Time ve Splinter Cell gibi oyunlarını piyasaya ücretsiz olarak sunmuştu. Bu ay'ı da es geçmeyerek The Crew müjdesini oyuncularıyla paylaştı. 30. yılı sebebiyle, oyuncularına büyük jestler yapan Ubisoft, oyuncularını da kutlamaya dahil etmiş oldu.

2014 yılında PC, Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox 360 oyun konsolları için piyasaya sürülen The Crew, ilerleyen zamanlarda, yeni nesil oyun konsollarına da uyumlu hale getirilmişti. Oyuncular tarafından sevilen ve oynanan oyun The Crew, 14 Eylül tarihinden itibaren uPlay üzerinden oyunculara ücretsiz olarak sunuldu. Ubisoft geçtiğimiz aylarda 30. Yılına özel olarak oyuncularına jest yapıp Prince of Persia: Sand of Time ve Splinter Cell oyunlarını ücretsiz olarak sunmuştu. O oyunların arasına The Crew'i de eklemiş oldu. Oyunu kütüphanenize eklediğiniz andan itibaren bir ay boyunca ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. Oyunu kütüphanenize indirdikten sonra bir ay boyunca girip çıkarsanız, bir ay sonunda oyun sizin olacak.

Ubisoft, oyuncularına yaptığı bu jestlere, 2016 yılının sonuna kadar devam edeceğini bildirdi. Ubisoft'un yayınladığı oyunların kullanıcıları da, bu yılın sonuna kadar bayram edecek.

 





PAYLAŞ