Acer'ın Yeni Oyun Canavarları Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Acer'ın Yeni Oyun Canavarları Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-06 08:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Taipei'de gerçekleşen Computex 2018 etkinliği kapsamında bilgisayar üreticisi Acer'ın yeni oyuncu canavarları tanıtıldı. Oyunculara yönelik olan bu yeni donanım ve bilgisayarlar sunmuş olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Etkinlik kapsamında kurulan özel deneyim odakları ile ziyaretçiler Acer'ın bu en güçlü oyuncu bilgisayarlarını deneyimleme fırsatı yakaladılar. Ünlü oyunculara karşı deneyimleyecekleri bu yeni bilgisayarlar en son oyun teknolojisine sahip detayları içerisinde barındırıyor. Acer Kurumsal Pazarlama, Planlama ve Operasyon Birimi Başkanı Tiffany Huang,: "Acer'ın bu çabalarıyla, Computex 2018'i yalnızca şirketlere yönelik uluslararası bir etkinlik olmaktan çıkarıp herkesin teknolojinin keyfini çıkarabildiği bir organizasyon haline getirmesini umuyoruz." Dedi.

Predator Helios 500

Oyun canavarı modellerinden birisi olan Predator Helios 500 modeli içerisinde 8 çekirdekli ve 16 iş parçacığına sahip AMD Ryzen 7 2700 model işlemci barındırıyor. 8 GB yeni nesil yüksek bant genişliğine sahip belleklere sahip olan modelde AMD Radeon RX Vega56 grafik kartlarını görüyoruz. Görüntü tarafında tam 17.3 inç büyüklüğe sahip oldukça canlı Full HD 144 Hz bir ekran bulunuyor. Ayrıca RAdeon FreeSync teknolojisi sayesinde oyunlardaki bulanıklık ve yırtılma sorunlarıda ortadan kalkmış oluyor.

Cihaz içerisinde AeroBlade 3D metal fan ve beş adet ısı borusu barındırıyor. Bu sayede soğuk kalan model Fan hızları tarafında ise ödüllü PredatorSense uygulamasını kullanıyor. Bu uygulama ile kullanıcılar 5 adet makro kısayol tuşu atayabiliyor ve bu sayede kolay bir yönetim sağlanmış oluyor. İki adet hoparlör ve iki adet subwoofer yer alan cihazda yüksek kaliteye sahip ses teknolojisi bulunuyor ve Wawes NX Kafa takip teknolojisi sayesinde 3D bir ses deneyimi oluşturulmuş oluyor.

Acer Nitro 50 masaüstü

Acer'ın yeni ürünlerinden olan Nitro 50 modelin de 8 çekirdekli Ryzen 7 2700X işlemci modeli bulunuyor. GTX 1060 ve Radeon RX 580 seçeneklerine saihp olan cihazın LED ışık destekli etkileyici bir kasası bulunuyor. 4K ekranı ve 512 GB SSD modeline sahip olan cihazda 3 TB sabit disk bulunuyor.

Helios 500 modeli 2199 dolar fiyat etiketine sahip olacakken Acer Nitro 50 oyun masaüstü bilgisayarı ise 899 dolar fiyat etiketleri ile Amerika'da satışta olacak.





PAYLAŞ