Acer’den okullara iki yeni chromebook modeli daha - Haberler - indir.com

Acer’den okullara iki yeni chromebook modeli daha

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-24 18:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Okullara yönelik geliştirdiği ürünleri ile son dönemlerde dikkat çeken Acer, 2 Chromebook modelinin daha tanıtımını yaptı. İşte Acer'in yeni chromebook modelleri ile ilgili detaylar. 

Acer'ın Yeni Oyun Canavarları Tanıtıldı

Acer Sürücüsüz Otomobilini Gün Yüzüne ÇıkardıAcer Sürücüsüz Otomobilini Gün Yüzüne Çıkardı

Teknoloji sektörünün önemli markalarından bir tanesi olan Acer okullarda kullanıma uygun olarak dizayn ettiği cihazlarıyla dikkat çekiyor. Bugüne kadar pek çok farklı modelinin tanıtımını yapan marka, son olarak 2 yeni modeli daha seriye eklemeyi başardı. Yapılan tanıtımlarda yeni cihazlar ile ilgili tüm teknik detaylar paylaşılırken, eğitim dünyasına yönelik Acer’in yeniden fark yaratacağı net bir şekilde görülmüş oldu.

Yeni modeller neler?

Acer Chromebook Spin 512 ve Acer Chromebook 512 adını taşıyan yeni modeller eğitim dünyasının ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmiş durumda. 360° dönebilen menteşeler ve antimikrobiyal koruma sistemleri ile dikkat çeken cihazlar, 4 farklı modda kullanılabiliyor. Üstelik ekran kalemi desteği bulunan cihazlarda not tutmak ya da çizim yapmak da oldukça kolay. Özel yuvası sayesinde kalemin kaybolması da önlenmiş. Üstelik cihazlar dokunmatik ve dokunmatik olmayan ekran seçenekleri ile opsiyonel olarak satışa sunuluyor.

Ekran özellikleri dikkat çekiyor!

Yeni modellerde ekran özellikleri oldukça dikkat çekici. 3.2 en boy oranına sahip olan cihazlarda özellikle 16.9 ekranlara göre çok daha büyük bir ekran kapasitesi sağlanıyor. Bu bakımdan öğrencilerin tek bir ekranda daha geniş bir alanı görüntülemesi ve işlem yapabilmesi mümkün. Cihazlarda kullanılan işlemciler ise dört çekirdekli Intel Pentium Silver N5000 veya Intel Celeron N4100.

Dayanıklılık dikkat çekiyor!

Acer Chromebook Spin 512 ve Acer Chromebook 512 modellerinin her ikisinde de dayanıklılık ciddi oranda artırılmış durumda. Öğrenci kullanımı göz önünde bulundurulduğunda bu özellik oldukça dikkat çekiyor. 1 metre 22 santim yükseklikten düşmeye karşı dayanıklı olan cihazlar 60 kilograma kadar basınca da sağlamlık imkanı sağlanıyor. Üstelik su, toz gibi diğer tehditlere karşı da cihazlar güçlendirilmiş durumda.

Acer Dünyanın En İnce Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı


İlgili uygulamalar
Acer Dikkat Çeken Yeni Triton 900 Serisi Oyuncu Leptopunu TanıttıAcer Dikkat Çeken Yeni Triton 900 Serisi Oyuncu Leptopunu Tanıttı
Sunduğu Tasarımla Öne Çıkan Acer Swift 7 DuyurulduSunduğu Tasarımla Öne Çıkan Acer Swift 7 Duyuruldu

PAYLAŞ