Acer'dan Yeni Leap Ware Akıllı Saat Duyuruldu - Haberler - indir.com

Acer'dan Yeni Leap Ware Akıllı Saat Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-02 10:17:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Birçok çeşitli markalar, son zamanlarda artan giyilebilir teknolojiler üzerine bu kategoriye uygun ürünler üretmeye başladılar. Özellikle akıllı saatler noktasında Michael Kors gibi birçok ünlü saat markalarıda akıllı saat üretimlerine geçtiler. Giyilebilir teknoloji noktasına geçiş yapan markaların arasına son olarak Acer markası da eklenmiş oldu. Acer bilindiği üzere donanım üzerine geliştirmeler ve ürünler üreten daha çok bilgisayar ağırlıklı bir marka olarak biliniyor. Hali hazırda bazı uygun fiyatlı akıllı saat modelleri ile bu piyasada Acer'ı birkaç yıldır görmek mümkün oluyordu.

Şimdi ise Acer, yeni akıllı saat modeli olan Leap Ware'i tanıttı. Oldukça şık bir tasarım ile gelen Acer'ın bu yeni akıllı saati, estetik görünümünün yanı sıra birçok fonksiyon ve özellikleri ile de dikkatleri çekiyor. Tıpkı bir akıllı bileklik görünümüne sahip bu akıllı saat birçok özelliği hanesinde birleştirmiş oluyor. Donanım tarafında bakacak olursak 1.5 inçlik Gorilla Glass SR+ ekranı kullanılan bu saat de MediaTek'in MT2523 işlemcisi kullanılıyor. Sensörler için ise MT5211 biyo sensör çipi kullanılmış durumda. Bulundurduğu IPX7 sertifikası ile suya karşı dayanıklılığı bulunan modelin üzerinde LED ışıklarda bulunuyor.

Leap Ware, bu LED ışıklar sayesinde karanlık ortamlarda telefonu çıkarmadan saat üzerindeki ışığı açmak mümkün olabilecek. Sensörler özelliğine bakarsak yorgunluk seviyes, kalp ritmi ölçümü ve stres seviyesi gibi ölçümleri yapabildiği gibi her akıllı saat de bulunan alışıldık takip özelliklerini de sahip durumda. Acer Leap Ware'ın başarılı bu özellikleri haricinde cihaz kullanım ömrü olarak 3 ile 5 gün arasında bir pil performansı sunduğunu iddia ediyor. 139 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan bu yeni akıllı saat Temmuz ayı içerisinde teknoloji raflarda yerini alacak.





PAYLAŞ