Acer Yeni Bilgisayar ve Donanımlarını Tanıttı - Haberler - indir.com

Acer Yeni Bilgisayar ve Donanımlarını Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-01 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bilgisayar ve donanım üretim markalarından birisi olan Acer, yeni bir bilgisayar modelini tanıttı. Dün New York'ta düzenlenen next@acer isimli basın toplantısı kapsamında 2017 okula dönüş dönemine yönelik yeni ürün serilerini tanıttı. Şirket tarafından tanıtılan bu yeni dizüstü bilgisayarlar oyuncuları kapsıyor ve hepsi bir arada cihazlar ve ayrılabilir gibi cihazlar bu kapsamda tanıtıldı. Yeni AeroBlade 3D metal fan gibi yenilikçi bir termal teknolojiye de sahip olan Predator Triton 700 dizüstü oyun bilgisayarı ultra ince boyutu ile yüksek performans kullanıcılara vaat ediyor. Ayrıca patenti alınan LiquidLoop sıvı soğutma sistemi Switch 5 formuna sahip 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar modelinde kullanılıyor ve sessiz çalışma imkanı sunuyor.

Başa giyilen yeni sanal gerçeklik ürünü olan Acer Windows Karma ise dünyanın ilk herkese açık Windows Karma Gerçeklik gösterimini gerçekleştirdi. StarVR sanal gerçeklik başlığı ile yüksek çözünürlük ve doğal görünüşü bir arada sunan bu ürün dikkatleri çekmekte. Toplantı kapsamında ise John Wick Chronicles VR oyunu tamamen gerçekçi tüfek ve hareket takipleri ile oynama fırsatı oluyor. Oyun donanım sınırlarını ilerletmek yerine termal noktada yeni AeroBlade 3D fanları bulunan Triton ultra ince dizüstü oyun bilgisayarı serisi bu sayede uygun bir model olmayı başarıyor.

Bu yeni Predator Triton ultra ince dizüstü oyun bilgisayarı, voltajlı 7. Nesil Intel Core işlemcileri kullanırken, NVIDIA GeForce GTX 10-serisi grafik işlemciye sahip oluyor. Hava akımı yüzde 35 oranında arttırılan bu cihaz içersinde daha az yer kaplayan AeroBlade 3D metal fanları bulunuyor ve bu sayede 18 mm yüksekliğe sahip bir alüminyum kasaya sahip oluyor. Oyun monitörleri tarafında ise Acer, NCIDIA G-SYNC HDR ve Acer HDR Ultra teknolojilerine sahip Predator X27 modelini tanıttı. Quantum Dot teknolojisi ile donatılan bu yeni ekran, çarpıcı seviyede daha canlı görüntüyü kullanıcılara sunacak.

Bunların haricinde Acer'ın ilk ayrılabilir 2'si 1 arada teknolojisine sahip cihazı olan Switch Alpha 12'de büyük bir beğeni gördü ve bunun üzerine Acer, yeni Switch 5 modelinin tanıtımını yaptı. Selefi modelinde olduğu gibi bu model de Intel Core işlemci seçenekleri ile geliyor. Diğer yandan Ultra ince Acer Aspire U27 hepsi bir arada bilgisayarının da tanıtımı gerçekleştirildi.





PAYLAŞ