Acer tarafından yapılan next@acer etkinliği sona erdi. İşte tanıtılan yeni ürünler - Haberler - indir.com

Acer tarafından yapılan next@acer etkinliği sona erdi. İşte tanıtılan yeni ürünler

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-22 16:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Acer, her yıl iki sefer düzenlediği küresel etkinliği next@acer’ı 2020 yılında ikinci kez online olarak gerçekleştirirken; farklı kategorilerdeki 20’den fazla yeni ürününü müşterilerin beğenisine sundu. Acer, lansmanda bireysel tüketicilere, içerik üreticilerine ve oyunseverlere yönelik yeni masaüstü ve dizüstü bilgisayar, monitör ve projektörlerinin yanı sıra; akıllı hoparlörü Halo’yu da duyurdu.

Acer, birçok yeni ürününü next@acer etkinliğinde duyurdu

Acer tarafından duyurulan yeni ürünler arasında, en çok dikkat çekenleri sizler için derledik.

Huawei Mate 40 Pro'nun fiyatı gün yüzüne çıktıHuawei Mate 40 Pro'nun fiyatı gün yüzüne çıktı

Acer Swift 3X

Acer Swift 3X, sahip olduğu Intel Iris Xe MAX bağımsız grafik çözümü ile 11. Nesil Intel Core işlemciler sayesinde, fotoğrafçılar ve YouTube için içerik üretenler gibi yaratıcı profesyonellere hem iş hem de oyun için gerekli performansı sunuyor. 1,37 kg ağırlığı ile son derece hafif yapıdaki Swift 3X, en yoğun uygulamaları rahatlıkla çalıştırabilecek gibi görünüyor. 17,5 saate kadar pil ömrüne sahip olan ürün, yalnızca 30 dakika hızlı şarj ile 4 saatlik kullanım sunabiliyor. 14 inç FHD+ IPS ekrana sahip olan Swift 3X, aynı zamanda Wi-Fi 6 desteğine de sahip.

Acer Spin 5

2020 Red Dot tasarım ödülüne sahip olan Acer Spin 5, dönüştürülebilir tasarımı, 1,2 kg ağırlığı ve 14,9 mm inceliği ile beraber; 13,5 inç dokunmatik ekrana sahip olan bir dizüstü bilgisayar. 360 derecelik menteşe tasarımı ile not almak için tablet modu; yazı yazmak içinse dizüstü bilgisayar modu tercih edilebiliyor. Iris Xe grafikli 11. Nesil Intel Core i7 modellerine kadar işlemci seçeneği sunan ürün, 7,78 mm’lik ince yan çerçeveler sayesinde, %80 ekran gövde oranı sağlayabiliyor. 

Acer Aspire 5

Iris Xe grafikli veya tercihe bağlı bağımsız NVIDIA  GeForce MX450 GPU ile gelen 11. Nesil Intel Core işlemcilere sahip Aspire 5 dizüstü bilgisayar serisi; kullanıcıların aynı anda birden fazla iş üzerinde rahatça çalışabilmelerine imkan sağlıyor. Full HD IPS dokunmatik ekranda, ince çerçevelerle beraber %80 ekran gövde oranı yakalanmış. Donanım tarafında ise 24 GB’a kadar DDR4 bellek, 1 TB’a kadar M2 PCIe SSD ve 2 TB’a kadar sabit disk bulunuyor.

Qualcomm Snapdragon 7c’li ilk Chromebook modeli Acer Chromebook Spin 513

Gücünü sekiz çekirdekli Qualcomm Kryo 468 CPU’ya sahip Snapdragon 7c bilgi işlem biriminden alan Acer Chromebook Spin 513, aynı zamanda Qualcomm Adreno 618 grafik işlemcisine de sahip. 14 saate kadar pil ömrü sunan yeni Chromebook, tam bir iş veya okul gününden daha uzun süre şarja ihtiyaç duymama potansiyeline sahip. Chromebook Spin 513, 8 GB’a kadar LPDDR4X SDRAM ve 128 GB’a kadar depolama ile geliyor.

Halo Smart Speaker

DTS sound özelliğine sahip Google Asistan uyumlu ilk akıllı hoparlörler arasında yer alan Halo Smart Speaker, 360 derece ses sağlayabiliyor. Cihazda yerleşik olarak bulunan Google Asistan, ev içinde sesle yardım sunuyor. “Hey Google” dendiğinde Halo, müzik çalabiliyor, podcast yayınlarını başlatabiliyor, haberleri okuyabiliyor ve sorulara yanıt verebiliyor. Ayrıca cihazda bulunan fiziksel anahtar ile, dilediğiniz zaman cihazın mikrofonunu devre dışı bırakabilmeniz mümkün.

Kurumsal tarafta, Acer’ın yeni TravelMate modelleri öne çıkıyor

Iris Xe grafikli 11. Nesil Intel Core işlemcilerin yanı sıra NVIDIA GeForce MX350 modeline kadar GPU seçenekleri sunan, 32 GB’a kadar DDR4 RAM, 4 hat PCIe SSD ve 1 TB M2 SSD depolamaya sahip. Acer TravelMate Spin P4 ve TravelMate P4 modellerinin pili 15 saate kadar dayanırken, TravelMate P2 modeli de, 13 saate kadar pil ömrü sunuyor. TravelMate P4 ve TravelMate Spin P4, yalnızca 1 saat şarj ile pilin %80’ini doldurabiliyor.

TravelMate Spin P4 modellerinde çizilmeye karşı dayanıklı 14 inç Full HD Corning Gorilla Glass dokunmatik ekran yer alıyor. 360 derece döndürülebilen bu ekran dizüstü, stant, çadır veya tablet modlarında kullanım imkanı sağlıyor. Ayrıca, cihazın içinde saklanabilen Acer Active Stylus ve Windows Ink de çizim yapmayı ve not almayı kolaylaştırıyor.

TravelMate P4 ve TravelMate Spin P4 modellerinde sağlam güvenlik sunan Trusted Platform Module (TPM) 2 yongası, sistem açılırken herhangi bir sızıntı belirtisi olup olmadığını kontrol ediyor. Windows Hello ile daha güvenli oturum açma özelliğinden yararlanmak için ürünlerde IR kamera ve parmak izi okuyucu bulunuyor. Dahili web kamerasının kapağı da gizliliğinizi korumanıza yardımcı oluyor.



PAYLAŞ