Acer Nitro 5 Türkiye’de satışa sunuluyor - Haberler - indir.com

Acer Nitro 5 Türkiye’de satışa sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 20:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Hem günlük işlerde hem de yoğun işlem gerektiren durumlarda yüksek performans hedefleyen AMD Ryzen 7 3750H işlemcili Acer Nitro 5, Türkiye’de satışa çıkıyor. İnce ekran çerçevelerine sahip olan bu yeni model yüzde 80 gibi bir ekran gövde oranı sunuyor. 120 Hz FreeSync teknolojisine de sahip olan ekran 15.6 inç büyüklüğünde bir panel ile geliyor. Acer’in bu yeni Nitro 5 modeli performans iddiasıyla dikkat çekerken, içerisinde RX 560X ekran kartı barındırıyor. Tüm yeni oyunları destekleyen bu model FreeSync özelliği ile beraber FreeSync paneliyle de uyumlu olarak çalışabiliyor.

Acer Nitro 5 Yüksek Performansıyla Ülkemizde Satışa Çıkıyor

Acer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi OlacakAcer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi Olacak

İçerisinde iki adet fan barındıran Nitro 5 modeli CoolBoost teknolojisi sayesinde otomatik moda göre fan hızını yüzde 10’a ve GPU ile CPU soğutmasını ise yüzde 9’a kadar artırabiliyor. Diğer yandan fan hızlarını gerçek zamanlı görüntüleme ve ayarlama kontrolü sağlayan NitroSense uygulaması, oyuncuların en yoğun anlarda hızı sonuna kadar arttırabilmesi sağlanırken o esnada ki sıcaklık, performans ve güç kullanımı gibi birçok detayı anlık olarak görüntüleme imkanı da sunuyor.

Modelin sahip olduğu donanım detaylarına bakacak olursak, Nitro 5’te 16 GB DDR4 SDRAM bulunurken 256 GB’a kadar SSD ve 1 TB’a kadar HDD depolama seçeneği de bulunuyor. Killer Ethernet E2500 ile oyunlara ağ önceliği tanıyan bu dizüstü bilgisayar modelinde USB Type-C Gen1 ve HDMI 2.0 ile en yeni bağlantı standartları bulunuyor. Ayrıca bilgisayar ile Gigabit Wi-Fi 5 ile oyun yayını yapmakta mümkün oluyor. Waves MaxxAudio gelişmiş ses optimizasyon teknolojisine sahip olan Acer Nitro 5’te akıllı MaxxBass özelliği de bulunuyor. Ses efektleri ve oyun içi sesleri akıllı olarak ayırabilen Nitro 5 modeli ülkemizde 6999 TL başlangıç fiyatına sahip olacak.  


Sunduğu Tasarımla Öne Çıkan Acer Swift 7 DuyurulduSunduğu Tasarımla Öne Çıkan Acer Swift 7 Duyuruldu
Acer’den okullara iki yeni chromebook modeli dahaAcer’den okullara iki yeni chromebook modeli daha

PAYLAŞ