Acer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi Olacak - Haberler - indir.com

Acer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 08:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Oyunseverler ve e-sporcular için özel olarak tasarlanan Red Dot Design Award 2018 ödüllü Acer Nitro 5, güçlü ve mükemmel tasarımı ile inanılmaz derecede iyi bir performans sunan ekran kartı ve işlemci ile donatıldı. Karbon fiber dokumalı tasarımı sayesinde mükemmel performansı arayan oyuncular için yaratılan Red Dot Design Award 2018 ödüllü yeni Acer Nitro 5, oyun bilgisayarları Türkiye'de satışa çıktı. Windows 10 ile desteklenen 15,6 inç Full HD 16:9 IPS ekranlı dizüstü bilgisayar hem çevrimiçi hem de çevrimdışı heyecanını kesintisiz yaşamak isteyen oyun tutkunları için özel olarak geliştirildi. 

Sunduğu Tasarımla Öne Çıkan Acer Swift 7 Duyuruldu

Acer Dünyanın En İnce Dizüstü Bilgisayarını TanıttıAcer Dünyanın En İnce Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Acer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi Olacak

Daha iyi ışıklandırma, daha hızlı grafik işlemi, ve daha fazla doku ayrıntısı için yeni nesil AMD Radeon RX 560X bağımsız grafik kartı ile birlikte gelen Acer Nitro 5, bu sayede her türlü e-spot oyununu yüksek kare hızlarında oynatabiliyor. AMD Radeon RX 560X bağımsız grafik kartı e-spor oyuncuları için özel olarak sunduğu yüksek performansı aynı zamanda diğer profesyonel uygulamalarda, içerik oluşturma ve çok görevli uygulamalar için mükemmel bir performans sağlıyor. Masaüstü bilgisayarlar ile kendini kanıtlayan şirket, aynı performansı dizüstü bilgisayarlarda da sergiliyor. Yeni AMD Ryzen işlemcilere sahip Nitro 5 içerisinde, tümleşik Radeon Vega grafikli Ryzen 5 2500U ve Ryzen 7 2700U işlemciler bulunuyor. 

Bu işlemciler dört çekirdek ve sekiz iş parçacığı ile oyunlar başta olmak üzere tüm yüklerde masaüstüne yakın performans sunuyor. Ayrıca oyunda olmadığınız zamanda tümleşik grafik işlemcisi sayesinde pilden tasarruf sağlayabiliyorsunuz. Nitro 5 içerisindeki dahili katı hal sürücüsü, 512 GB'ye kadar artırılabiliyor. Yeni oyunlar, müzik ve filmler için bolca alan sağlanabiliyor. Ayrıca 32 GB'a kadar çıkan ışık hızındaki DDR4 RAM'ler sayesinde bilgisayar saniyeler içerisinde açılıyor, yüklenebiliyor ve yeniden başlatılabiliyor. Böylece oyuncular hemen işe koyulabiliyorlar. Acer'in NitroSense özelliği sayesinde savaşırken CPU/GPU izlenmesine olanak sağlanıyor. Acer CoolBoost ile en iyi şekilde çalışması için soğutucu fan hızı ayarlanabiliyor.

Yeni dizüstü bilgisayarlar performans konusunda oldukça başarılı iken tasarım konusunda da oyuncuları büyüleyecek bir tasarıma sahip.


Acer'dan dünyanın ilk Chrome OS Tableti: Chromebook Tab 10Acer'dan dünyanın ilk Chrome OS Tableti: Chromebook Tab 10
iOS için yepyeni bir macera oyunu Oddmar!iOS için yepyeni bir macera oyunu Oddmar!
Yeni oyun bilgisayarı Acer Predator Helios 500 tanıtıldıYeni oyun bilgisayarı Acer Predator Helios 500 tanıtıldı

PAYLAŞ