Acer, Hibrit çalışanlar için yeni TravelMate P6 serisi, iki ultra hafif performans dizüstü bilgisayarını duyurdu - Haberler - indir.com

Acer, Hibrit çalışanlar için yeni TravelMate P6 serisi, iki ultra hafif performans dizüstü bilgisayarını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-28 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Acer bugün yaptığı açıklamayla, çalışmalarının büyük bölümünü hareket halinde gerçekleştiren profesyoneller için tasarlandığı TravelMate P6 serisinin Windows 10 Pro işletim sistemli yeni dizüstü bilgisayar modellerini duyurdu. Dayanıklı, güvenli ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken bu dizüstü bilgisayarlar, hareket halindeki kullanıcıların her türlü koşuluna dayanabilmesi için üretildi. Artık sunum, tablet, dizüstü bilgisayar ve çadır modlarında kullanılmak için 360 derece döndürülebilen Corning Gorilla® Glass® dokunmatik ekranlı dönüştürülebilir cihaz seçeneği de seride yer alıyor. Yeni dizüstü bilgisayarlar, not almak ve çizim yapmak için Windows Ink destekleyen ve cihazın kasasına yerleştirilebilen Acer Active Stylus ile geliyor. Ayrıca, yeni geleneksel kapaklı modeller 11. Nesil Intel® Core™ i7 vPro®’ya kadar işlemcilerle güncellenirken, cihazın daha kolay içerik paylaşımı için dümdüz yatırılmasını sağlayan 180 derecelik menteşe tasarımından faydalanarak birlikte çalışmayı kolaylaştırıyor.

Acer Inc. dizüstü bilgisayarlar ve BT ürünleri Genel Müdürü James Lin, “Yeni Acer TravelMate Spin P6, not almadan çizime, sunumlardan kontrat imzalamaya ve video paylaşmaya kadar dahili modlarıyla toplantılarda pek çok işlem için uzun vakitler harcayan profesyoneller için ideal bir bilgisayar. Bilgisayarın iş seyahatleri için ideal olan dayanıklı, ince ve hafif kasası ile günlerce şarj etmeden kullanılabilmesi de çalışanların beğenisini kazanacak” dedi.

Acer tarafından yapılan next@acer etkinliği sona erdi. İşte tanıtılan yeni ürünlerAcer tarafından yapılan next@acer etkinliği sona erdi. İşte tanıtılan yeni ürünler

Birinci sınıf çalışan deneyimi

Dizüstü bilgisayarın 14 inçlik, 16:10 FHD+ (1920 x 1200) ekranı, ekstra ekran alanı sağlayarak web sayfalarının, hesap tablolarının ve diğer içeriklerin daha az kaydırma ile görüntülenmesine olanak tanıyor. Dahili Acer PrivacyPanel’ı etkinleştirerek görüntü açıları 90 derece ile kısıtlanabildiği gibi, yüzde 100 sRGB renk gamına sahip IPS paneli, 170 dereceye kadar görüntü açılarında doğru renkler sunuyor. Tam boy ve arka aydınlatmalı klavye, yazı yazmayı konforlu hale getirirken, seyahat edenlerin uçak kabini gibi düşük aydınlatmalı ortamlarda rahatça çalışmasını sağlıyor. Ultra hızlı yanıt veren, çizilmelere dayanıklı Corning® Gorilla® Glass touchpad ise hassas hareket kontrolünü destekliyor.

Tüm yeni modellerde kristal netliğinde video konferans için çift hoparlör bulunurken, dört mikrofonlu ses sistemi, sesleri 2 metreye kadar mesafeden alabilirken, hızlı ve doğru sesli komutlar verilebilmesini sağlıyor. Yerleşik akıllı amfi, derin bas ile bozulmayan ses çıkışı sunarken, hoparlörler için ses seviyesi arttıkça ekstra koruma sağlıyor.

İnce, hafif ve dayanıklı

Yalnızca 16,8 mm inceliğindeki TravelMate Spin P6 (TMP614-52) ve TravelMate P6 (TMP614RN-52), ince ve taşınabilir olmanın yanı sıra, sırasıyla 1 kg ve 1,1 kg’dan başlayan ağırlıklarıyla son derece hafifler. Cihazların kasaları, aynı kalınlıktaki standart alüminyum alaşımlı kasalara göre daha güçlü ve daha hafif olan bir magnezyum-alüminyum alaşımdan oluşuyor. 20 saate kadar varan uzun pil ömrü sayesinde TravelMate P6 kullanıcıları, gün boyunca bilgisayarlarını sürekli şarj etmek zorunda kalmadan çalışabilir ve ihtiyaç duyduklarında hızlı şarj ile pili bir saat içinde yüzde 80'e kadar doldurulabilirler.

Yeni TravelMate P6 modelleri, en yeni 11. Nesil Intel® Core™ i7 vPro® işlemciler ve 32 GB’ye kadar DDR4x bellek sayesinde ister sunum ister video konferans görüşmesi yaparken yüksek güç ve performans sunuyor. NVMe teknolojisini kullanan 1 TB PCIe Gen3 x4 SSD, kullanıcıların tüm çalışmalarını tek bir yerde tutmasına imkan tanıyor.

Toza ve suya karşı ABD askeri standardı MIL-STD-810H uyumluluğu taşıyan TravelMate P6 modelleri, havaalanı güvenlik kontrollerinde alabilecekleri darbeler, düşmeler ve diğer aksiliklere karşı dayanıklıdır. MIL-STD-810H standardı, dizüstü bilgisayarın basınca, yağmura, neme ve aşırı sıcaklıklar gibi zorlu dayanıklılık testlerine karşı direncini ölçen katı prosedürleri takip eder.

Üst seviye güvenlik

TravelMate P6, parmak izi okuyucu ve kızılötesi web kamerası ile Windows Hello kullanarak hızlı ve güvenli oturum açma işlemleri için Windows 10 Pro’nun güçlü güvenlik özelliklerinden faydalanıyor. Acer User Sensing teknolojisi, dizüstü bilgisayarı uyandırmak veya kilitlemek için bilgisayarın önünde birinin olup olmadığını algılarken, Windows Hello, bu kişinin bilgisayarın sahibi olup olmadığını tespit edebiliyor. Ayrıca, sistemin web kamerası kullanılmadığında gizlilik için fiziksel olarak kapatılabiliyor. Trusted Platform Module (TPM) 2.0 yongası ve Intel vPro® platformuna entegre gelen Intel® Active Management Technology, güvenli kimlik doğrulamayı kolaylaştırırken, şirket verilerini koruma altına alıyor.

Yüksek hızda bağlantı

Wi-Fi 6 ve isteğe bağlı eSim/USim özellikli 5G bağlantısı[3] ofisten uzakta iş yapmayı ve birlikte çalışmayı kolaylaştırıyor. Ek olarak, USB 3.2 Gen 2 Type-C™ Thunderbolt™ 4 bağlantısı, cihaza takılan USB Tip-C cihazlarında 40 Gbps’ye kadar son derece hızlı veri aktarımına olanak sağlarken, 8K görüntü birimlerini çalıştıracak kadar da güç beslemesi yapabiliyor. Diğer bağlantılar arasında, MicroSD kart ve NFC (Yakın Alan İletişimi) yer alırken, içerik paylaşımı ya da mobil ödeme yapmak da mümkün oluyor.

Acer Connect M5 5G mobil yönlendirici

Acer Connect M5 5G mobil yönlendirici, seyahat eden çalışanlar için sadece 200 gramlık ağırlığında, taşınabilir bir 5G cihazdır. Dahili Wi-Fi 6 (802.11ax), tek seferde 32 farklı cihazın internete bağlanmasını desteklerken, Gigabit LAN (Ethernet) yuvası da ihtiyaç halinde stabil bir bağlantı sunabilmektedir. Cihazın uzun ömürlü bataryası, USB Tip-C yuvası ile kolayca şarj edilebilir.

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer TravelMate P6 (TMP614-52) eylül ayında EMEA bölgesinde 999 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer TravelMate Spin P6 (TMP614RN-52) ekim ayında EMEA bölgesinde 1.199 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


Acer oyuncu ve dizüstü modellerinde pazar payını artırıyorAcer oyuncu ve dizüstü modellerinde pazar payını artırıyor
4K ekranlı Acer ConceptD7'nin Türkiye fiyatı netleşti4K ekranlı Acer ConceptD7'nin Türkiye fiyatı netleşti
11.Nesil işlemcili Acer Swift 5 Türkiye'de satışta11.Nesil işlemcili Acer Swift 5 Türkiye'de satışta

PAYLAŞ