Acer Dünyanın En İnce Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı - Haberler - indir.com

Acer Dünyanın En İnce Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bilgisayar üretim noktasında önde gelen şirketlerden olan Acer, CES 2018 kapsamında dünyanın en ince dizüstü bilgisayar modeli olan Acer Swift 7'i tanıttı. Yenilenmiş olarak gelen Swift 7 modeli sadece 8.98 milimetre tasarım kalınlığı ile dikkatleri çekiyor. Cihaza bakacak olursak modelde 14 inç büyüklüğüne sahip Full HD IPS dokunmatik bir ekran yer alıyor. 4G LTE bağlantısına da sahip olan cihazın internet bağlantısı hiçbir zaman kesilmiyor. LTE desteği ile nano SIM girişine sahip modelde eSIM desteğide yer alıyor.

İşlemci gücü tarafından 7.nesil Intel Core i7 serisi ile gelen modelde 8 GB'lık LPDDR3 RAM ve 256 GB PCle SSD depolama birimi yer alıyor. Aydınlanmalı klavyeye sahip modelin ekranında Corning Gorilla Glass NBT özelliği yer alıyor ve touchpad'de sahip durumda. Ultra ince alüminyum bir gövdeye sahip cihaz hem donanım özellikleri hemde tasarım detayları ile dikkatleri çekiyor.

Windows 10 işletim sistemi ile gelen Acer Swift 7 modelinde 10 saatlik bir pil ömrü hedefleniyor. Mary ayında Amerika'da satışa çıkacak olan modelin 1699 dolar ve Avrupa pazarında ise 1699 avro fiyat etiketleri ile satışa sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ