Acer Dikkat Çeken Yeni Triton 900 Serisi Oyuncu Leptopunu Tanıttı - Haberler - indir.com

Acer Dikkat Çeken Yeni Triton 900 Serisi Oyuncu Leptopunu Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 19:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere yılın en fazla merak edilen etkinliklerinden birisi olan CES 2019 fuarı ABD, Las Vegas bölgesinde resmi olarak başladı ve önde gelen markalardan yepyeni teknolojiler görmeye başladık. Bilgisayar tarafında şov yapılmaya devam edilirken şimdi ise Asus haricinde etkinliğin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Acer’dan tasarım noktasında dikkat çeken yeni bir Predator serisi oyuncu bilgisayar modelleri tanıtıldı. Predator Triton olarak karşımıza gelen bu oyuncu bilgisayar modelleri tasarım yapısıyla bir ilke imza atıyor. Ekran tarafı tıpkı bir yelpaze gibi açılan bu bilgisayar serisinde ekran kartı gücü olarak Nvidia GeForce RTX modellerini görüyoruz. Yıla damga vuracak olan modelleri CES 2019 kapsamında görmeye devam ederken gelin şimdi tasarımı ile dikkat çeken Acer’ın bu yeni modeline göz atalım.

Acer Predator Triton 500 ve Triton 900

Yeni oyun bilgisayarı Acer Predator Helios 500 tanıtıldıYeni oyun bilgisayarı Acer Predator Helios 500 tanıtıldı

Fuar kapsamında iki yeni farklı modelin tanıtıldığını görüyoruz. Tanıtılan modellerden birisi olan Triton 900 sahip olduğu ekran tasarımı ile öne çıkan bir model oluyor. Acer tarafından ifade edilene göre bu yeni modellerde NVIDIA’nın GeForce RTX serisi grafik işlemcilerini göreceğiz. Bu yeni Triton 900 modeli iki kola bağlanmış çift menteşeli 17.3 inçlik büyük bir ekranla bizleri karşılıyor. Tıpkı bir yelken benzeri yapıda gelen bu ekran tasarımında iyi bir mühendislik çalışması bulunuyor. Müşterilerin geri bildirimlerini de önemseyen şirket Ağustos 2018’de gerçekleşen IFA fuarı sonrasında bu modelin daha da geliştirilmiş bir versiyonunu sunmuş durumda.

Acer'ın Yeni Oyun Canavarları Tanıtıldı

Tablet moduna da geçiş yapan bu model dokunmatik ekranı ile oldukça işlevsel bir cihaza dönüşmüş oluyor. Diğer yandan bu yenilikçi tasarım sayesinde GPU’ya giden hava akımı da artıyor ve bu sayede ısınan bölümlerin daha kolay soğuması sağlanmış oluyor. Triton 500 modeline gelecek olursak ise bu cihaz daha taşınabilir ve hafif bir yapıda karşımıza çıkıyor. Oyuncu bilgisayarlarını yanında taşımak isteyen kullanıcılar için bu modelin daha tercih edilebilir ve esnek bir ekran yapısında geleceğini ifade edebiliriz.

Cihazların donanım tarafına gelecek olursak ise Triton 900 modelini Intel Core i7-8758H ve Nvidia GeForce RTX 2080 grafik kartına sahip olarak görüyoruz. Ayrıca cihazda 16 GB RAM ve 2 adet 512 GB’lık SSD belleği de bizleri karşılıyor. Triton 500 ise 15.6 inç IPS LCD bir panel ile gelirken GeForce RTX 2080 Max-Q GPU kullanıyor. Modellerden Triton 900 modeli 3999 dolar olacakken Triton 500 ise 1799 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.  


Yeni Acer Swift 5 İnce Çerçevler İle GeliyorYeni Acer Swift 5 İnce Çerçevler İle Geliyor
Acer'ın Yeni Oyun Canavarları TanıtıldıAcer'ın Yeni Oyun Canavarları Tanıtıldı
Acer Sürücüsüz Otomobilini Gün Yüzüne ÇıkardıAcer Sürücüsüz Otomobilini Gün Yüzüne Çıkardı

PAYLAŞ