Acer, Dayanıklı Dizüstü Bilgisayarlar ve Tabletlerden Oluşan Enduro Serisini Duyurdu - Haberler - indir.com

Acer, Dayanıklı Dizüstü Bilgisayarlar ve Tabletlerden Oluşan Enduro Serisini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 20:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Acer, sahada çalışmalar yapan profesyonel kullanıcıların ihtiyaç duyduğu sağlamlığı, kolay taşınabilirliği ve performansı sunmak için özel olarak tasarlanmış olan sağlam dizüstü bilgisayar ve tablet serisi Enduro'yu duyurdu.

Acer Inc. Dayanıklı Bilgisayarlar Genel Müdürü Andrew Chuang, yeni ürün serisi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Samsung Galaxy A51 kullanıcılarının yüzünü güldürecek güncellemeSamsung Galaxy A51 kullanıcılarının yüzünü güldürecek güncelleme

Modern iş gücünün giderek daha da hareketli hale gelmesiyle sahada zorlu koşullarda kullanılan cihazların sayısı da artıyor. Sağlam yapılı dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerden oluşan yeni Enduro serimiz, müşterilerimize işlerini halletmeleri için ihtiyaç duydukları dayanıklılığı ve performansı sağlıyor.

Acer Enduro N7 Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar

Acer Enduro N7 dayanıklı dizüstü bilgisayar; acil müdahale ekiplerinin, saha çalışanlarının ve üretim alanında çalışanların ihtiyaç duyduğu sağlamlığı sunan darbelere karşı direnç gösteren malzemelerden üretildi. MIL-810G ve IP65 sertifikasına sahip olan cihaz, en sert zeminlere düşmeye, toza ve suya karşı dayanıklı olacak biçimde tasarlandı. Sıcak ya da soğuk ortamlarda kullanıma uygun olan cihaz, 700 nit parlaklığındaki 14 inç FHD ekranıyla hem açık hem de kapalı mekanlarda mükemmel görüntü sunuyor.

Sekiz çekirdekli 8. Nesil Intel® Core™ i5 işlemci farklı uygulamalar arasında son derece akıcı bir biçimde geçiş yapan cihaz, aynı anda birden fazla işle uğraşmakta sorunsuz performans sergiliyor. Enduro N7  ayrıca son derece güvenli yapısı ile dikkat çekiyor. 

Acer Enduro N3 Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar

Acer Enduro N3, ürün yapısı ile mimarların, proje denetleyicilerinin, etkinlik yöneticilerinin, tarım sektöründe çalışanların kullanımı için son derece ideal bir tercih oluyor.  Enduro N3, MIL-STD 810G ve IP53 sertifikalarına sahip. Cihaz bunu 24,85 mm inceliği ve 1,985 kg’lık hafif yapısıyla sunuyor. Üründeki özellikler arasında düşmelere karşı dayanıklılık sunan sağlam köşeler, ekranı suya karşı koruyan Corning® Gorilla® Glass ve benzersiz su geçirmez Aquafan™ yer alıyor.

Fiziksel alanda koruma; Discrete Trusted Platform Module, AEMS ve parola korumalı sabit diskler gibi birinci sınıf siber tehdit koruma özellikleri ile birleşiyor. Enduro N3’teki 10. Nesil Intel Core i7 işlemci ve 32 GB DDR4 RAM güvenilir performans sağlarken, tercihe bağlı sunulan NVIDIA GeForce MX230 bağımsız GPU ve 512 GB PCIe Gen3 NVMe SSD ise ağır iş yükleri için gereken gücü sunuyor.

Acer Enduro T5 Dayanıklı Tablet

10 inç boyutundaki dayanıklı Acer Enduro T5 (ET510-51W) Windows tablet, zor koşullarda dahi uzun süreli çalışma performansı düşünülerek tasarlandı. Kesintisiz kullanım için değiştirilebilen 10 saat ömürlü pil ve 7. Nesil Intel Core m3 işlemci, lojistik ve üretim alanlarında çalışan kullanıcılar için ihtiyaç giderici bir ürün. 

Acer Enduro T1 Dayanıklı Tablet

10 inç Acer Enduro T1 (ET110-31W) Windows tablet, tercihe göre portföy tipi klavyesi ile 10,1 inç dizüstü bilgisayar şeklinde de kullanım sunuyor. MIL-STD 810G4 ve IP54 sertifikalı cihaz, Intel Celeron işlemci ve 64 GB of eMMC depolama alanı ile dikkat çekiyor.



PAYLAŞ