Acer çerçevesiz R270 modellerini tanıttı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Acer çerçevesiz R270 modellerini tanıttı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-19 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Acer’in geçtiğimiz günlerde tanıttığı “Zero Frame” çerçevesiz tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken R270 6 eksenli renk ayarına sahip.

Günlük işlemler için tasarlanan Acer R270 IPS LED monitör, Zero Frame çerçevesiz tasarımıyla 27 inç boyutunda ve FHD çözünürlükte canlı görüntüler sunuyor. Geniş görüş açısı özelliğine sahip olan Acer R270, renklerin 178 dereceye kadar doğru şekilde görüntülenmesini ve bu sayede ekrana hangi açıdan bakarsanız bakın renklerin mükemmel bir şekilde görülmesini sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar büyük bir ekranın sunduğu tüm faydalardan yararlanabiliyor.

4K ekranlı Acer ConceptD7'nin Türkiye fiyatı netleşti4K ekranlı Acer ConceptD7'nin Türkiye fiyatı netleşti

 

Acer R270, AMD Radeon FreeSync™ destekli bir ekran kartlarıyla birlikte kullanıldığında ekran yırtılmalarını da tamamen ortadan kaldırıyor ve gecikmeyi en aza indiriyor. Radeon FreeSync sayesinde monitörün kare hızı grafik kartınınkiyle eşleşerek oyun deneyimi eşsiz bir hareketlilik kazandırıyor.

Hareketli görsellere 1ms gibi oldukça kısa bir sürede tepki gösteren Acer R270'in sahip olduğu Visual Response Boost (VRB) teknolojisi sayesinde hızlı hareketler içeren sahnelerdeki bulanıklığı da azaltabilmek için arka ışığı hızlı bir şekilde kapatarak kareler arasına yanıp sönen boş siyah sahneler de ekliyor.

11.Nesil işlemcili Acer Swift 5 Türkiye'de satışta

Profesyonellerin ihtiyaç duydukları gerçek renkleri sunabilmek için 6 eksenli renk ayarı formatı kullanana Acer R270’nin alanın en iyileri arasına gireceği kesin gibi.  Monitörün sunduğu eksenler R, G, B'den C, M ve Y'ye kadar uzanıyor ve kullanıcılara ihtiyaçlarına göre özelleştirme seçenekleri sunuyor.

Göz dostu teknolojilere ev sahipliği yapıyor

Konforu en üst düzeye taşıyan Acer R270 -5 ile 20 derece arasında eğilerek kullanılabiliyor ve sahip olduğu AcerVisionCare™ teknolojisi sayesinde göz yorgunluğunu azaltmaya da yardımcı oluyor. Bu özelliklerden yola çıkarak monitörün programcılar, yazarlar, grafik tasarımcılar ve oyuncular gibi ekran karşısında uzun süreler kalan kullanıcıların ihtiyaçlarını dikkate alarak tasarlandığını söyleyebiliriz.

BlueLightShieldä teknolojisi sayesinde kullanıcılara daha uzun süre rahat bir görüntüleme deneyimi sunan Acer R270 kullanıcılarına mavi ışığa maruz kalma yüzdelerini ayarlamalarına imkanı tanıyor. Flickerlessä teknolojisi saniyede 60 kez yenilenen karelerin sebep olduğu göz yorgunluğunu ekran yenileme titreşimini ortadan kaldırarak azaltan Acer R270, ComfyViewä teknolojisi sayesinde de ışık yansımasını azaltıyor.


11.Nesil işlemcili Acer Swift 5 Türkiye'de satışta11.Nesil işlemcili Acer Swift 5 Türkiye'de satışta
Acer tarihin en büyük siber saldırılarından biriyle karşı karşıyaAcer tarihin en büyük siber saldırılarından biriyle karşı karşıya

PAYLAŞ