ABD'de BTC ile sinema bileti satışına başlanıyor - Haberler - indir.com

ABD'de BTC ile sinema bileti satışına başlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-13 16:00:15
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Amerika’nın önde gelen sinema zinciri olan AMC Entertainment, bu yılın sonunda bilet alımları ve indirimler için Bitcoin kabul edeceğini resmi olarak açıkladı. Pazartesi günü bir konferans görüşmesi esnasında konuşan AMC Entertainment yönetim kurulu başkanı Adam Aron, AMD sinemasının BT teknolojilerine sahip çevrimiçi satın alma sistemine sahip olacağı ve ödeme yöntemi olarak kripto para birimini ekleyeceğini belirtiyor. Aron konu hakkında şu sözleri dile getiriyor; Şu anda AMC’nin bu yeni gelişen kripto para birimi evrenine başka nasıl katılabileceğini keşfetmenin ön aşamasındayız ve kripto para birimiyle akıllıca daha ciddi bir şekilde ilgilenmeye devam edersek, AMC için potansiyel olarak kazançlı iş fırsatlarından oldukça etkileniyoruz.”

Amerikan sinema zinciri BTC ile ödeme alacak

Elon Musk'ın açıklamasıyla Bitcoin yeniden yükselişe geçtiElon Musk'ın açıklamasıyla Bitcoin yeniden yükselişe geçti

Şuan için Bitcoin ile ödemelerin nasıl gerçekleşeceğinin detaylarını açıklamayan AMC, COVID-19 pandemisi sebebiyle yaşamış olduğu müşteri kaybının telafisi için çalışmalarını sürdürüyor. AMD Entertainment Bitcoin kabul etmenin haricinde müşteriler için ödeme kanallarını geliştirmek için Google Pay ve Apple Pay ile entegre olacak. CEO tarafından pazartesi günü yapılan açıklama sonrasında hisse senedinin değeri %13.2 oranında artarak AMC hisselerinin nihai işlem fiyatı pazartesi günü %3.36 seviyesine yükseldi. Uzun bir süredir 40 bin dolar seviyesinde grafiği devam eden Bitcoin için tekrardan 40 bin dolar üzerini gördük ve 45 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi.

Mayıs ayı ortası ile beraber ise 64 bin dolarlık zirve sonrasında kayıpları telafi etmek için son 7 gün içinde %16 artış gösterdi.


Bitcoin 9 Haziran’dan beri en büyük günlük fiyat artışını yaşıyorBitcoin 9 Haziran’dan beri en büyük günlük fiyat artışını yaşıyor
Bitcoin tekrardan yukarı yönlü ivmeleniyor!Bitcoin tekrardan yukarı yönlü ivmeleniyor!

PAYLAŞ