A3: Still Alive oyunu mobil platformlar için yayınlandı - Haberler - indir.com

A3: Still Alive oyunu mobil platformlar için yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 23:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Netmarble, Battle Royale ile RPG türünün birleştiği yeni nesil mobil oyunu A3: Still Alive'ı oyuncular için yayınladı. Hem Android platformu hem de iOS platformu kullanıcılarının şu andan itibaren sahip olabilecekleri oyun, ileri düzey grafikleri ve sunmuş olduğu oyun modlarındaki genişlik ile favori oyun haline gelecek gibi duruyor.

A3: Still Alive akıllı telefonlara geliyor

Güney Kore'nin en büyük mobil oyun şirketi olarak tanınan Netmarble, en yeni mobil oyunu "A3: Still Alive'ı yayınladı. An itibari ile hem iOS hem de Android işletim sistemli akıllı telefon kullanan kullanıcıları tarafından deneyimlenebilen mobil oyun, oyun sevenlere etkileyici bir deneyim sunacak. Çünkü A3: Still Alive, şimdiye kadar alışılan Battle Royale oyun türü ile açık dünya RPG oyunlarını adeta birleştirerek bir başyapıt olmayı amaçlıyor.

Steam Cadılar Bayramı'nda 20 TL altındaki oyunlarSteam Cadılar Bayramı'nda 20 TL altındaki oyunlar

A3: Still Alive, farklı oyun modlarına sahip olarak oyuncularla buluşuyor. Bu anlamda oyuncular, çevrim içi PvP karşılaşmalarında boy göstererek keyifli anlar sunacak. Ayrıca oyundaki açık dünya özelliği ile de sahip olduğunuz karakterinizi ve oyunun ruhunu keşfetmenize imkan sunuyor.

A3: Still Alive, farklı türde karakterlere sahip olmanızı sağlıyor. Aynı LoL ve benzer diğer oyunlarda olduğu gibi tank, büyücü, suikastçı ya da nişancı gibi karakterler alıp, bu karakterleri geliştirerek güçlendirebiliyorsunuz. Geliştirici ekip, oyunun başlangıcında kaç tane karakter olduğunu söylemiyor fakat ilerleyen süreçte yeni karakterlerin geleceğini müjde olarak sunmaktan da geri durmuyor.

Bunlara ek olarak geliştirici ekip, A3: Still Alive'in çıkışı için çeşitli olarak etkinlikler düzenlemenin yanı sıra ödüller de dağıtıyor. Bu sayede bütün oyuncular, alışma sürecinde çok daha rahat bir deneyim yaşayacaklar. Eğer ki oyuna ön kayıt yaptırmışsanız 200 bin altın, 100 bin mana taşı, 60 ekipman, bir zırh ve ödül sandığı gibi ayrıcalıktan faydalanabiliyorsunuz. Bütün bunlara ek olarak oyun içerisindeki ilk satın alma işleminize özel olarak ekstra içeriklere de sahip oluyor, belirli seviyelere ulaşmayı başaran ilk oyunculardan olmayı başarırsanız da çok daha fazla eşsiz ödülün sahibi oluyorsunuz.

An itibari ile Google Play Store ya da App Store üzerinden ulaşabileceğiniz oyunun, oyuncular tarafından yapılan yorumlarına baktığımız zaman, pek çok Türk oyuncunun bu oyundan çok fazla umutlu olduğunu fakat geliştirici ekipten bir istekte bulundukları görülüyor. Söz konusu bu istek, oyuna Türkçe dil desteğinin kazandırılması yönünde. Oyun buradan da anlayacağınız gibi şu anda Türkçe dil desteği sunmuyor.

Oyunun indirme boyutu ne kadar?

Eğer iOS sisteminden bir cihaz kullanıcıysanız, sizi pek de memnun etmeyecek bir haber vermemiz gerekiyor. Geliştirici ekip, App Store'a eklediği bilgilerde bu oyunun cihaz üzerinde kaplayacağı alan 3.9 GB olacağını belirtiyor. Oyunu yüklemeden önce muhtemelen cihazınızda bazı verileri silmeniz gerekebilir. Benzer bir durum da Android ekosistemi için geçerli olduğunu da söylememek olmaz. Fakat geliştirici ekip Android cihazlar için oyun boyutuna dair bilgi vermiyor.



PAYLAŞ