A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak! - Haberler - indir.com

A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 09:37:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

A101 ile Honor arasında yapılan iş ortaklığı ile birlikte 3 yeni modelin daha zincir marketlerde satışa sunulacağı ifade edildi. Satışa çıkacak olan modeller ise Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4. 

Market Alışverişi Yapabileceğiniz En İyi Uygulamalar

48 Megapiksellik Honor 20 Sızdırıldı48 Megapiksellik Honor 20 Sızdırıldı

Pek çok farklı teknolojik cihazı kullanıcılarına sunan A101, Honor ile bir iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Yapılan açıklamalarda bundan sonraki süreç içerisinde Honor marka cihazların daha fazla marketlerde yer alacağı belirtilirken, bu konuda ilk seri 3 yeni cihaz ile başlayacak. Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 ile iş birliğinin ilk başlangıcını yapacak olan iki firma, Türkiye'de Honor satışının artmasını ve bu satışların A101 üzerinden gerçekleşmesini hedefliyor.

İlk ürün Honor 7S

İlk olarak satışa çıkacak olan ürün Honor 7S. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda yüksek performans vadeden cihazın Türkiye'deki kullanıcılar ile buluşacağı belirtilirken cihaz ile ilgili teknik detaylar paylaşıldı. 5.45 inç ekran, 3020 mAh pil, selfie kamerası ve LED flaş, yüz kilidi, çift SIM kart desteği, microSD kart yuvası bulunan cihaz, 7 Mart tarihi itibari ile raflarda olacak.

7S modelinin yanında daha sonrasında satışa sunulacak olan bir diğer cihaz ise Honor 8A. İlk modele göre çok daha yüksek özellikleri bulunan cihazda 6.09 inç ekran, 13 MP çözünürlük arka kamera, damla çentik, göz koruma teknolojisi, 3000 mAh pil, Android 9.0 ve EMIU 9.0 ara yüzü, parmak izi ve yüz kilidi mevcut. Bir telefondan beklenebilecek hemen hemen tüm özellikleri barındıran Honor 8A, bu açıdan yüksek satış rakamlarına ulaşabilecek seviyede.

İlk bileklik Honor Band 4 olacak

Akıllı telefonların yanı sıra akıllı bileklik de yine Türkiye pazarına girecek. Honor Band serisinin 4. nesli olan Honor Band 4, Türkiye'de A101 ile satışa çıkacak. Cihaz AMOLED ekran, kalp ritmi ve uyku takibi gibi farklı özelliklere sahip. Özel takip sistemleri ile kullanıcıların günlük yaşamdaki etkinliklerini takip eden bileklik uyku kalitesi gibi pek çok farklı bilgileri kullanıcılara sunuyor. Üstelik su geçirme noktasında oldukça başarılı olan cihaz, 50 metreye kadar derinliklerde herhangi bir kullanım sorunu yaşatmıyor. Spor etkinliklerinden bisiklet gezmeye kadar pek çok farklı etkinliği kayıt altına alabileceğiniz cihaz ile özellikle spor yapmayı seven kişiler daha başarılı ve etkin bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirebilecek. Üstelik akıllı bileklik ile birlikte şarj sorunu da ortadan kaldırılıyor. 17 güne kadar kullanım imkanı sağlayan cihazı kısa süre içerisinde doldurmanız yeterli oluyor.

Honor Türkiye pazarına güveniyor!

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Başkanı Kevin Wang ise “Honor markasının ürün gamını artırıyor olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Telefon dışında akıllı bileklik Band 4’ü de Türkiye’ye getirmekten dolayı çok heyecanlıyız. Önümüzdeki günlerde en yeni cep telefonu modellerimizi ve Band 4 akıllı bilekliği A101 mağazalarından ve online satış kanalından Türkiye pazarına sunacağız.” diyerek markanın Türkiye pazarındaki beklentilerini dile getirdi. 

A101 ile anlaşma sonrasında Honor'un Türkiye'deki piyasasında nasıl bir yer alacağı ve mevcut anlaşmanın ne kadar etkili olacağı merak ediliyor.

A101, Samsung marka telefon satacak


Oyunculara büyük sürpriz! Honor Gaming+ duyuruldu!Oyunculara büyük sürpriz! Honor Gaming+ duyuruldu!
Orta Segmentli Honor Tab 5 Piyasaya GirdiOrta Segmentli Honor Tab 5 Piyasaya Girdi

PAYLAŞ