A101'den Uygun Fiyatlı Honor 9 Lite Müjdesi - Haberler - indir.com

A101'den Uygun Fiyatlı Honor 9 Lite Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 14:18:41
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Perakende satış mağaza zinciri olan A101’den teknolojiye yönelik önemli kampanyalar görmeye devam ediyoruz. Ülkemizin önemli zircirlerinden olan A101 bu noktada her hafta çeşitli teknoloji ürünlerini müşterilerine sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Kasım ayı ile beraber mağazaya Honor 9 Lite modeli çok uygun bir fiyatla gelmişti. Honor 9 Lite modelini o dönemde 1499 TL fiyat etiketiyle satışa sunan şirket şimdi ise 13 Aralık Perşembe günü ile beraber 1299 TL ile Honor 9 Lite modelini satışa sunacak. 2 yıllık Honor garantisine sahip olacak Honor 9 Lite modeli orta segmentin en iddialı cihazlarından birisi olarak biliniyor. 5.65 inçlik Full HD+ bir ekrana sahip olan model 18:9 en boy oranı ile dikkatleri çekiyor.

Delikli Ekrana Sahip Honor View 20 Sızdırıldı

Honor V20 Ekranı Ortaya ÇıktıHonor V20 Ekranı Ortaya Çıktı

Honor 9 Lite Donanım Özellikleri

İşlemci tarafında Kirin 659 işlemcisini kullanan cihazda 3 GB RAM ve 13 megapiksellik ile 2 megapiksellik arka kamera yer alıyor. Ön yüzeyde ise yine aynı çözünürlüklü çift bir kamera görüyoruz. Aynalı bir yapıya sahip olan arka yüzeyi bu noktada şık gözükürken, portre modu ve selfie tarafında bulunan güzelleştirme modu da cihazın ek özellikleri arasında bulunuyor. Honor 9 Lite modeli A101 online mağazası üzerinden satışta olacak ve sadece mavi renk seçeneği bulunacak. Parmak izi sensörü arka yüzeyde bulunan bu modelde ayrıca yüz tanıma özelliğinin olduğunu da hatırlatalım.

Pil tarafında 3000 mAh’lik bir pile sahip olan cihazda GPU Turbo özelliği de bulunuyor. Honor Play cihazı ile beraber ilk defa gördüğümüz GPU Turbo özelliği sayesinde cihazda daha yüksek bir oyun performans deneyimi yaşanabiliyor. Son olarak modelin kutu içerisinden Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olarak çıkış yaptığını belirtelim. Orta seviye bir cihaz arayanlar için bu modeli kaçırmamalarını tavsiye ederiz.


Honor 10 Lite Resmi Olarak TanıtıldıHonor 10 Lite Resmi Olarak Tanıtıldı
Honor 10 duyuruldu! Peki özellikleri neler?Honor 10 duyuruldu! Peki özellikleri neler?
Black Friday, Honor'a yaradıBlack Friday, Honor'a yaradı

PAYLAŞ