A101'den Uygun Fiyatlı 4K Televizyon - Haberler - indir.com

A101'den Uygun Fiyatlı 4K Televizyon

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-17 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uygun fiyatlı ürünlerin yanı sıra aynı zamanda teknolojik alet satışı sayesinde de müşterilerin dikkatini çekmeyi başaran A101 marketler zinciri yine bir teknolojik ürün satışı ile karşı karşıya. Özelikle her hafta çeşitli teknolojik ürün satışları ile müşterilerin dikkatini çekmeyi başaran A101 marketi bu hafta da uygun fiyatlı 4K Samsung televizyon satışı ile gündem de yerini aldı. 

Son zamanlarda sattığı ürünler arasında teknolojik ürünlere de ağırlık veren A101 marketler zinciri, söz konusu teknolojik ürünler ile her hafta kullanıcılarını meraklandırmayı başarıyor. A101 marketi bu hafta da 4K Samsung televizyon satışını kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatlı ürünlerin yanı sıra uygun fiyatlı teknolojik ürünler de marketin en dikkat çeken ürünleri olmayı başarıyor. Her hafta bünyesinde farklı ürünlere yer veren ve müşteri potansiyelini artıran A101 bu hafta satışa çıkaracağı 4K özellikli Samsung markalı televizyon ile müşterileri yine heyecanlandırmayı başarıyor. Satışa sunduğu elektronik ürünlerin piyasa fiyatından daha uyguna satması ile müşterilerini memnun etmeyi başarıyor. A101, izlediği bu satış politikası sayesinde uzun zamandır hem marka şöhretini artırıyor hem de satış oranlarında artış sağlıyor. 

A101'den Uygun Fiyatlı Honor 9 Lite MüjdesiA101'den Uygun Fiyatlı Honor 9 Lite Müjdesi

Uygun fiyatlı 4K Samsung televizyon A101'de satılacak

A101, uygun bütçeli televizyon araştırması içerisinde yer alan kullanıcıları mutlu edecek bir haber verdi. Bir hafta içerisinde mağazada satışa sunulacak olan 4K özellikli Samsung markalı televizyon uygun fiyata A101'de satışa sunulacağının haberi geldi. A1010 marketi resmi internet sitesi üzerinden satışa çıkaracağı uygun bütçeli 4K Samsung televizyon modeli, 18 Nisan tarihinde 2.929 TL’den satışa çıkarılacak. Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Samsung 43NU7100 UHD 4K akıllı televizyon modeli, uygun fiyatlı olmasının yanı sıra aynı zamanda 2 yıllık bir Samsung garantisine sahip olacak. Samsung 43NU7100 UHD 4K, 43 inç ekran boyutuna sahip olurken akıllı televizyon olarak nitelendirilen bu cihaz oldukça ince bir tasarıma sahip olarak şık bir kullanım sunacak. A101 aracılığı ile yakın zamanda satışa sunulacak olan bu akıllı televizyon, dahili uydu alıcısı, Wi-Fi bağlantısı ve 20 wattlık bir ses çıkışına sahip olarak geliyor. 

4K Samsung modelli akıllı televizyonda, 3 adet HDMI girişi ve aynı zamanda 2 adet USB girişi özelliklerine de sahip olacak. Televizyonun ekranında ise küçük bloklara ayırabilme sistemini sağlayan UHD Karartma özelliği de olacak. Samsung bu model de, kullanıcıların içerik eşleştirme ve bu içerikleri de paylaşabilmelerini sağlayan bulut hizmetine de yer veriyor. Model içerisinde yer alan modelde sunulan SmartThings uygulaması ile uzaktan kumanda ve ayna ekran gibi özellikler kullanılırken, aynı zamanda Steam Link bağlantısı ile söz konusu televizyonda yüksek hızlı PC oyunlarını oynamak da mümkün olacak. Cihaz şimdiden müşterileri memnun ederken akıllara taksit seçeneğini de getiriyor. Market zinciri A101, mağazada satışa sunduğu birçok ürüne taksit seçeneği sunduğu gibi aynı zamanda 4K Televizyon için de kredi kartına 9 taksit seçeneği sunuyor. 

 




A101'de bu haftanın indirimli teknolojik ürünleriA101'de bu haftanın indirimli teknolojik ürünleri
A101, Samsung markatelefon satacakA101, Samsung markatelefon satacak
A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!

PAYLAŞ