A101’de 139 TL’ye satılacak Xiaomi EarBuds S özellikleri - Haberler - indir.com

A101’de 139 TL’ye satılacak Xiaomi EarBuds S özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-03 15:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

A101 marketlerde müşteriler ile buluşacak olan Xiaomi EarBuds S bizlere neler sunuyor,  alınırsa ne gibi özellikleri var, nereden satın alınabilir? Bütün bu soruların cevaplarını bu yazımızda sizler için hazırladık.

Earbuds S özellikleri neler?

Earbuds S tam kablosuz kulaklar arasında en fazla rağbet gören ve en çok ilgi çeken modelin bir üst modeli konumunda yer alıyor. Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken modelin özellikleri, eski modele göre daha da iyileştirilmiş durumda. AirDots'un gecikmelerinden ve eşleşme sıkıntılarından bıkmış olanlar için güzel bir haber olarak gelen yeni model, oyun moduna sahip bir şekilde bizlerle buluşuyor. Kulaklık, oyun modunda düşük gecikme ile birlikte kullanıcılara daha zevkli bir oyun deneyimi sunuyor. Kulağa tam oturan kulak içi kulaklıklar telefonuna Bluetooth 5.0 teknoloji ile bağlanıyor. Bu teknoloji sayesinde 10 metreye kadar telefondan uzaklaşabiliyorken gecikmesiz bir ses deneyimi yaşıyorsunuz. 

Huawei akıllı telefon sektöründen çıkabilir iddiasıHuawei akıllı telefon sektöründen çıkabilir iddiası

Kulaklık müzik deneyimi konusunda kullanıcıları mutlu edebiliyor. Kulaklık ile müzik dinleyebilmenin yanı sıra telefon ile konuşmalarınızı da gerçekleştirebiliyorsunuz. Kulaklık üzerinde yer alan mikrofon, dış mekanlarda tam bir performans gösteremiyor. Fakat iç mekanlarda konuşmalarını yapan kullanıcılar son derece mutlu olacakları bir deneyim yaşıyorlar. Kulaklık tek şarj ile 4 saat boyunca çalışabiliyor. Şarj kutusundan da 3 defa şarj olabilen kulaklık totalde 12 saatlik bir kullanım süresini bizlere sunuyor.

Earbuds S nereden satın alınabilir?

Bu kablosuz kulaklığı A101 marketlerden uygun fiyat etiketi ile satın alabilirsiniz.


Apple, yeni App Store politikası ile ilgili açıklama yaptıApple, yeni App Store politikası ile ilgili açıklama yaptı

PAYLAŞ