A101, GM8 Go'yu Kullanıcılarıyla Buluşturacak - Haberler - indir.com

A101, GM8 Go'yu Kullanıcılarıyla Buluşturacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 09:00:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

 

Uygun fiyatlı telefon kampanyalarıyla pek çok kişinin beğenisini toplayan A101 kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta GM 8'e raflarında yer veren perakende zinciri şimdi de GM 8 Go kampanyası ile kullanıcıların kalbini çaldı. 6 Eylül Perşembe günü A101 raflarında satışa çıkacak GM 8 Go'nun fiyatı 749 TL olarak belirtildi. Cihazın güncel piyasa fiyatı ise 899 TL olarak kaydediliyor.

GM 8 Android One'ın teknik özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar?GM 8 Android One'ın teknik özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar?

Dünyanın İlk Android Go Modeli 

Geliştirilmiş Google uygulamaları ile tasarlanan GM 8 Go, kullanıcı dostu olmasıyla ön plana çıkıyor. Gücünü Android Oreo 8.1'den alan cihaz, Google ve Chrome kullanımı sayesinde veri kullanımını azaltarak kullanıcılarına veri tasarrufu sağlıyor. Veri tasarrufun sağlayan GM 8 Go bu sayede oldukça hızlı bir şekilde performans sağlıyor. 

5.5 inç ekran boyutunda dizayn edilen cihazın çözünürlük seviyesi 720p olarak kaydediliyor. GM 8 Go'nun 16 GB'lık bir depolama alanı bulunuyor fakat microSD kartlar aracılığı ile bu alanı 128 GB'a kadar arttırabilmek mümkün. Cihazın merak edilen arka kamerası 16 megapiksel, ön kamerası ise 13 megapiksel. 


General Mobile GM 8 Android One Reklam Filmi YayınlandıGeneral Mobile GM 8 Android One Reklam Filmi Yayınlandı
Android Go Sistemli General Mobile GM 8 Go GözüktüAndroid Go Sistemli General Mobile GM 8 Go Gözüktü

PAYLAŞ