A Word - Kelime Bulmaca Oyunu İncelemesi - Haberler - indir.com

A Word - Kelime Bulmaca Oyunu İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-26 02:26:43
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Apps Bilgi Teknolojileri imzası ile çıkan mobil kelime oyunları arasında en sevilen oyunlardan biri olan A Word - Kelime Bulmaca, son günlerde en popüler yapımlar arasında yer alıyor. Uygulama mağazasında ücretsiz olarak indirilebilen oyun, belli seviyelerden oluşuyor ve bu seviyeler gittikçe zorlaşıyor. Oyunun ilk seviyesi, oyuncuların alışması niteliğinde oldukça basit başlıyor. İlk seviyede, oyuncuya bir kategori veriliyor ve verile kategoriye uygun, dört harfli kelimelinin bulunması bekleniyor. Kelimeleri bulmak için, parmağınızı sırasıyla harflerin üzerinde gezdiriyorsunuz. Eğer bulduğunuz kelime yanlışsa, kutucukların rengi kırmızı oluyor.

İlk seviye oyunu anlamanız için verilen bir bölüm. Bu seviye bittikten sonra yeni bir seviyeye geçiliyor ve her seviye atlandığında, doğru orantılı olarak zorluk derecesi de artıyor. Eğer bir kelimede çok zorlanırsanız, ipucu kullanabiliyorsunuz. İpucu kullandığınız zaman, bulmanız gereken kelimenin baş harfi gösteriliyor ve sizden devamını getirmeniz isteniyor. Eğer buna rağmen bulamazsanız, tekrar ipucu alabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde başarı kazandıkça size rozet veriliyor ve bu rozerleri, 'başarılarım' sekmesinden görüntüleyebiliyorsunuz. Ayarlar sekmesinden isterseniz oyunun sesini kısabiliyor ya da açabiliyorsunuz. Eğer oyunu başka arkadaşlarınız da oynuyorsa, onlarla kendi puanınızı yarıştırabilirsiniz. Kimin önde olduğunu görmek için, puan tablosunu kontrol edebilirsiniz. Kelime oyunu severlerin keyifle oynadığı A Word - Kelime Bulmaca, hem Android hem de iOS platformlarında indirilebilir.





PAYLAŞ