9PM Football Managers Adlı Yerli Menajerlik Oyunu Yayınlandı - Haberler - indir.com

9PM Football Managers Adlı Yerli Menajerlik Oyunu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 19:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Menajerlik oyunu tutkunları için, yerli yapı  yeni menajerlik oyunu 9PM Football Managers yayınlandı.

Futbol oyunları arasında, oyuncuların ilgisini çeken türler arasında, menajerlik oyunları yer alıyor. Oyuncular, mobil ve konsol platformlarında, Football Manager, Top Eleven gibi menajerlik oyunlarına yoğun ilgi gösteriyorlar. Özellikle Football Manager’in çıkaracağı her yeni oyun, oyun tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Şimdi bu menajerlik oyunları arasına bir yenisi daha eklendi. Yerli yapım bir oyun olan 9PM Football Managers, kısa bir süre önce oyun tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Football Manager 2019 zam kurbanı olduFootball Manager 2019 zam kurbanı oldu

Yerli yapım yeni 9PM Football Managers oyunu tasarlanırken, Yılmaz Vural’ın hayatından esinlenildi. Yılmaz Vural’ın ilk kez bir spor oyununa konu olduğu 9PM Football Managers, İzmir Teknopark'ta kurulan Uncosoft firması tarafından hayata geçirildi. Mobil oyuncular, oyun uygulama mağazalarındaki yerini aldı.

Yeni yılın İlk PS Plus Oyunları Açıklandı

9PM Football Managers nasıl oynanır?

Menajerlik oyunu severlerin beklentilerini karşılayabilecek düzeyde bir oyun olan 9PM Football Managers, diğer menajerlik oyunlarının sunduğu neredeyse her şeyi sunuyor. Nostaljik bir atmosfere sahip olan 9PM Football Managers, Yılmaz Vural’ın futbola ilk başladığı 1986 yılına odaklanıyor. Daha sonra oyun bugüne doğru ilerliyor.

Oyuna, Yılmaz Vural’ın takıma geçmesiyle birlikte, yönetimi devralıyorsunuz ve takımınızın forma ve armasının tasarımını yapıyorsunuz. Futbol temalı mini oyunlar ile futbolcularınızın antrenmanını yaptırıyorsunuz. Değişik bir özellik olarak, gün içerisinde attığınız adımlar sayılıyor ve size puan olarak dönüyor. Kadronuzu güçlendirmeniz için elinizdeki para ile takımınıza transfer yapmanız gerekiyor. Oyun içerisindeki maçlar, her gün saat 21.00’de gerçekleştiriyor. Diğer oyuncularla oynayacağınız resmi maçlar, sizi Elit Lige yükseltiyor. 9PM Football Managers ligleri, 1 Ocak 2019 itibariyle başlayacak. Lig henüz başlamadan, oyunu indirerek hem takımınızı hem de tesislerinizi şimdiden geliştirmeye başlayabilirsiniz. Fakat maçların başlaması için 1 Ocak’a kadar beklemeniz gerekecek.


Football Manager 2019 Mobile Sürümü GeliyorFootball Manager 2019 Mobile Sürümü Geliyor
Football Manager 2019 bekleyenlere müjde!Football Manager 2019 bekleyenlere müjde!

PAYLAŞ