95 TL'lik Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz! - Haberler - indir.com

95 TL'lik Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-19 13:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Oyun

Bloober Team'in geliştirmiş olduğu 2016 yapım korku oyunu Layers of Fear ve Soundtrack'i Humble Store üzerinde kısa bir süreliğine tüm herkese ücretsiz olarak yayınlandı.

Her zaman olmuş olduğu gibi, ilgilenmiş olan oyunun sadece bir adet kopyasını Humble Store üzerinden alın ve ardından Steam'de aktif edebilirler. Layers of Fear ve Soundtrack'i 20 Aralık günü saat 20:00'a kadar ücretsiz olarak tüm herkese dağıtılacak.

Layers of Fear ilk olarak 2016 Şubat ayında PC için çıkmıştı. Türkçe arayüz ve altyazı desteği de bulunmaktadır.

Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Harikulade bir sanat kariyeri. Güzel eşi ve çocuğu. Hayat bundan daha harika olamazdı ? ta ki yangına kadar? Meçhul bir sanatçının zihnine girin, alabildiğine geniş ve sürekli değişen bir köşkün odalarında dolaşın. 19. yüzyılın ustalıkla yapıldığı tablolarından, mimarisinden ve dekorlarından esinlenilmiş Layers of Fear, geçmişte yaşadığı trajik olaylar yüzünden mahvolmuş bir zihnin içine doğru hayal gördüren bir yolculuğa çıkartıyor. Bir zamanlar harika bir hayata sahip olan bir sanatçının aklını keşfedin, ipuçları arayın ve mükemmeliyet peşindeki sanatçının karşı karşıya kaldığı korkunç sonuçları keşfedin."





PAYLAŞ