9,5 Kilometrelik Mesafeden WiFi'ye Bağlandı! - Haberler - indir.com

9,5 Kilometrelik Mesafeden WiFi'ye Bağlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 10:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Bursa'da teknolojik cihazları konu alan ve hazırladığı içerikler ile sosyal medya platformlarında popüler olan Mert Kuşkapan, Uludağ'dan 9,5 kilometrelik bir mesafeden, kent merkezinde bulunan evinin kablosuz internetine yani WiFi'ye bağlanmayı başardı. Peki genç YouTuber bunu nasıl başardı?

9,5 Kilometre'den Kablosuz Ağına Bağlandı

Bursa'da teknolojik cihazları konu alan ve bu cihazlar hakkında videolar hazırlayan genç YouTuber Mert Kuşkapan, sosyal medya platformlarında oldukça popüler. En son hazırladığı projesi ile birlikte takipçilerinde büyük bir ilgi uyandıran Mert Kuşkapan, Uludağ Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olmuş. Kendi geliştirdiği özel kablosuz internet alıcısı sistemi ile birlikte Uludağ'dan 9,5 kilometre uzaklıkta bulunan evinin kablosuz internet ağına bağlanmayı başardı. Saniyede 3,5 megabayt veri hızına kadar çıkabilen Kuşkapan projesini şu şekilde anlattı;

Jack Black'in yeni açtığı YouTube kanalı 5 günde 500 bin aboneye ulaştıJack Black'in yeni açtığı YouTube kanalı 5 günde 500 bin aboneye ulaştı

"2 yıl önce üniversite okumak için taşındığım bölgedeki internet hızımın çok düşük olmasından rahatsız olunca bir sistem geliştirdim ve 400 metre uzaklıktaki bir komşumun internetine bağlandım. Bu yaptığım sistem, çevremden çok olumlu tepkiler alınca bunu geliştirmek istedim ve aylarca bunun üzerine çalıştım. İhtiyacım olan malzemeleri sponsorlarımın da yardımıyla tamamlayıp Uludağ'dan evimdeki internete bağlandım"


Firefox ile Youtube videolarında ekran görüntüsü nasıl alınır?Firefox ile Youtube videolarında ekran görüntüsü nasıl alınır?
Youtube mobil için yeni bir özellik getirdiYoutube mobil için yeni bir özellik getirdi
Google, Youtube'la ilgili kötü haber verdiGoogle, Youtube'la ilgili kötü haber verdi

PAYLAŞ