9.000 Dell Hibrit Güç Adaptörü Geri Toplanıyor - Haberler - indir.com

9.000 Dell Hibrit Güç Adaptörü Geri Toplanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler donanım ve bilgisayar üreticisi olan Dell’in yeni bir ürünü ile başı dertte. ABD Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu ile iş birliği içinde olan Dell, elektrik çarpma tehlikesi sebebiyle markanın güçlü bankalara satılan 9000’den fazla Dell hibrit güç adaptörü geri toplanma konusu gündeme geldi. Bildiğiniz üzere hibrit güç adaptörü, Dell güç bankalarının masa şarj cihazı olarak karşımıza çıkıyor ve ikiye katlanabilir hal olarak biliniyor. Bu söz konusu adaptör hareket esnasında şarj etmek için cihazı bir güç bankasına çevirebiliyor. Bu dönüşüm için cihazın yanlarında yer alan mandallara basmak gerekiyor. Bu adaptör ayrıca prize takılıyken cihazları şarj etmek için güç bankasından ayrı olarak da kullanılabiliyor.

Dell Hibrit Güç Adaptörü

Galaxy A 10 farklı modelle satışa çıkabilir!Galaxy A 10 farklı modelle satışa çıkabilir!

Bu noktada Dell, hibrit güç adaptörünün kasasının kolay bir şekilde kırılıp ayrılabildiğini tespit etti. Eğer kasada bir ayrılma söz konusu olursa modülün elektrik çarpma tehlikesi oluşturabileceği ortaya çıktı. Cihaz ayrımı durumunda metal bileşenler ortaya çıkıyor ve bu söz konusu tehlike ortaya çıkmış oluyor. Adaptörün bu durumu tespit edildi ve bu güne kadar herhangi bir yaralanma ise bildirilmedi. Bu durumda şirket Amerika Birleşik Devletleri üzerinde yaklaşın 8900 ünite ve Kanada’da ise 475 üniteyi geri toplama talebinde bulundu. Bu söz konusu ürünler ise Şubat 2017 ile Ağustos 2018 arasında çevrimiçi Dell, Amazon gibi perakende kanalları üzerinden satılmıştı.

Karşınızda İnce Gövdeli Oyun Canavarı Dell G Serisi

Dell’in bu hibrit güç adaptörüne sahip olan müştelerin ise Dell’e başvurmaları gerektiği belirtiliyor.


LG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktıLG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktı
Monster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla BuluşturduMonster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla Buluşturdu
Dell Gaming, Alienware Ürünleri GIST FuarındaDell Gaming, Alienware Ürünleri GIST Fuarında

PAYLAŞ