8GB RAM ve 5.000 mAh pile sahip Vivo Z5i tanıtıldı - Haberler - indir.com

8GB RAM ve 5.000 mAh pile sahip Vivo Z5i tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-28 07:55:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin'in başarılı akıllı cep telefonu üreticilerinden Vivo, yeni akıllı cep telefonu modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Çinli teknoloji şirketi Vivo Z5i adlı akıllı cep telefonu, teknik özellikleri ve fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çekecek olan cihazlar arasına girmeye hazırlanıyor. Şirket yeni telefonu Vivo Z5i'yi tanıtarak tekrar gündemde yer almayı başardı. Şu an için sadece Çin pazarında yer alacak olan söz konusu bu akıllı cep telefon, Vivo Z5 adlı akıllı cihaz ile benzer bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Adım adım rakiplerinin peşinden giden Vivo, yeni akıllı cep telefonu ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. 

Şu an için sadece Çin'de

Vivo Z5 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıVivo Z5 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Teknoloji şirketleri arasında yer alan Vivo, üretimini gerçekleştirdiği yeni cihazı şu an için sadece Çin pazarında yer alacak. Vivo Z5i, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu cihaz gücünü Snapdragon 675 işlemci sisteminden alırken aynı zamanda cihazı microCD kart girişine de sahiptir. Vivo'nun yeni akıllı cihazının en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de 18W hızlı şarj özelliğine sahip olan 5.000 mAh kapasiteli batarya özelliği ile geliyor olmasıdır. Cihazın arka kısmında üç adet kamera olmasının yanı sıra aynı zamanda bir adette parmak izi okuyucuya sahiptir. Cihazda yer alan kamerasında sırasıyla, ana kamera 16 MP, 8 MP ultra geniş açı ve aynı zamanda 2 MP derinlik sensörü olduğunu görüyoruz.  

Vivo Z5i'nin ekran kısmına baktığımızda su damlası çentikli 6.53 inç IPS LCD ekran özelliğine sahip olurken aynı zamanda 16 MP çözünürlüğe sahip ön kamera ile karşılaşıyoruz. Cihaza kutusundan çıkarken Anroid Pie tabanlı FuntouchOS 9.2 sistemi cihaza eşlik ediyor. Vivo Z5i, mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Çin'de satışa sunulan Vivo Z5i'nin fiyat etiketinde 255 dolar bilgisi yer alıyor. 

 


Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor
AirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatıAirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatı
Vivo V17 Pro özellikleri ve fiyatıVivo V17 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ