8 GB'lı Xiaomi Mi 8 Lite Geliyor - Haberler - indir.com

8 GB'lı Xiaomi Mi 8 Lite Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 16:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çin’in en popüler markalarından olan Xiaomi cephesinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Fiyat performans ürünleri ile bir hayli dikkat çeken Xiaomi’nin şimdi ise Mi 8 ailesine yönelik yeni bir üyesi daha ortaya çıktı. Özellikle orta segmentte geniş bir yelpazeye sahip olan şirketin şimdi ise Xiaomi Mi 8 Lite cihazı için yeni 8 GB RAM’li bir versiyonu gözüktü. Hem global pazarda hemde ülkemizde sunmuş olduğu üst seviye özelliklerin yanı sıra uygun fiyat etiketine sahip olmasıyla dikkat çeken Xiaomi’nin yeni amiral gemisi serisi Xiaomi Mi 8 oldukça dikkat çekmişti. Bu ay başı ile beraber ise bu seriye yeni Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite modelleri kazandırılmıştı. Lite cihazı uygun fiyatlı olması ile dikkat çekerken şimdide 8 GB RAM’li versiyonu TENAA’da sızdırıldı.

Yeni Xiaomi Mi 8 Lite Geliyor

Xiaomi Mi Air Purifier 2 Türkiye Fiyatı ve ÖzellikleriXiaomi Mi Air Purifier 2 Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Söz konusu sızıntıya göre 8 GB RAM’li Mi 8 ailesinin yeni üyesi Mi 8 Lite’ın güncellenmiş bir halini göreceğiz. TENAA kayıtlarında gözüken bu model orta segment bir cihaz olacakken sunmuş olduğu yeni RAM kapasitesi ve renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak. Baktığımız zaman modelde Snapdragon 660 orta segment işlemcisini göreceğiz. Grafik tarafında ise cihazda Adreno 512 GPU’su tercih edilirken bu işlemciye ek olarak 4-6 GB RAM ve 64 ile 128 GB’lık dahili depolama versiyonlarının da bulunması bekleniyor. Cihazlarda ayrıca microSD kart girişi de olacak.

TENAA’da M1808D2TT model numarası ile gözüken bu modelin turuncu çerçeveler ile siyah ön paneli olması bekleniyor. Pazarda hali hazırda 6 GB RAM’li modeli bulunurken cihazda 8 GB RAM ile 256 GB’lık dahili depolama dikkat çekecek. Ayrıca bu modelin yine 3350 mAh’lik bir batarya boyutu ile sunulması bekleniyor.


Xiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktıXiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktı
Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Sonunda AçıklandıXiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Sonunda Açıklandı
Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri netleştiXiaomi Mi Mix 3 özellikleri netleşti

PAYLAŞ